REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Sekmadienio horoskopas: net trims Zodiako ženklams gresia rimti nemalonumai

Liepos 21 horoskopas 12 zodiako ženklų:

Liepos 21 horoskopas 12 zodiako ženklų:

REKLAMA

Avinas

Netvarka namie gali priversti imtis ryžtingų (blogiausiu atveju – karštakošiškų) veiksmų. Venkite priekaištauti antrajai pusei. Vakaras tinkamas priimti svečius.

Tauras

Nepraraskite realybės jausmo susižavėję pasiūlymu, kurio seniai laukėte, ar išgirdę komplimentą iš jums labai patinkančio asmens. Būkite dosnesnis artimiesiems, ypač sutuoktiniui.

Dvyniai

Nereikėtų daug planuoti, blaškytis dėl antraeilių dalykų ar svetimų rūpesčių. Beje, jums daug kas bus pasirengę padėti, tik reikėtų rinktis, iš ko galima priimti pagalbą. Galite sužinoti svarbių, nors ne visai malonių dalykų.

Vėžys

Namuose įtampa slūgsta, o darbe tegu viskas klostosi savaime. Pasaugokite savo sveikatą, venkite nereikalingo bendravimo.

REKLAMA
REKLAMA

Liūtas

Tai gana sėkmingas laikas, ypač jei veiksite vieni. Avantiūros turi būti apgalvotos. Meilės pasimatymui (bet ne naujiems santykiams užmegzti) palankus vakaras.

REKLAMA

Mergelė

Gali varginti neaiškios nuojautos, nesuprantamas nepasitenkinimas, tai diskomforto metas, kai išsikrauti, nusiraminti padeda tik įtemptas darbas, didelis fizinis krūvis (geriau namuose, darže, sode).

Svarstyklės

Nebus lengva įrodyti savo teisumą, verčiau nesiginčyti ir neįsipareigoti: vėliau kas nors kuo nors ims ir apkaltins. Neblogas laikas romantiškam pasimatymui. Pasistenkite ką nors gera padaryti sutuoktiniui.

Skorpionas

Neramus laikas: jus vis dar bus lengva išprovokuoti konfliktui. Tai tinkamas metas nukirsti nereikalingą ryšį, trukdantį jūsų šeimai.

REKLAMA
REKLAMA

Šaulys

Tinkamas laikas bendrauti su užsieniečiais ir svečiams priimti. Vis dėlto kad ir kokie optimistiški būtų šio ryto pokalbiai ir gauti pažadai, neskubėkite svarbaus sprendimo priimti iš karto: jau antrą dienos pusę gali kai kas keistis.

Ožiaragis

Savo tikslų siekite ramiai, nepersistengdami. Jei kas nors nepavyks ryte, nenusiminkite: po pietų netikėtai viskas gali pasisukti jūsų naudai. Jei sumanysite aiškintis kokius nors nesklandumus namie ar tarp draugų, likite taktiški, kantrūs.

Vandenis

Situacija nėra stabili, tad aplinkybės dar gali keistis bet kuria linkme. Įsiklausykite į intuiciją, aplinkinių įspėjimus ir pastabas.

Žuvys

Kol kas situacijos nekontroliuojate, tačiau ją neblogai jaučiate, tad būkite atidesni intuicijai. Nieko rimta nesiimkite, atidėkite svarbius susitikimus kitai savaitei. Daugiau ilsėkitės, stenkitės ilgiau pamiegoti.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų