REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Dienos horoskopas: šių Zodiako ženklų laukia išskirtinė sėkmė

Liepos 20 horoskopas 12 zodiako ženklų:

Liepos 20 horoskopas 12 zodiako ženklų:

REKLAMA

Avinas

Iš ryto galite pasijusti sutrikę dėl keisto nesusipratimo ar sveikatos sutrikimo. Tačiau vakare neblogai leisite laiką su tais, kurie pageidaus jūsų draugijos. Būkite savikritiški, racionalūs.

Tauras

Diena nebus itin smagi, tačiau galimi naudingi pranešimai. Ekonomiškiau ir apdairiau tvarkykite pinigus. Dėl palūkanų, honorarų, uždarbio formos ir dydžio tarkitės konkrečiai ir iš anksto.

Dvyniai

Gali tekti rūpintis skubiais raštais, sutartimis, įsipareigojimais, interviu. Tai, ką sužinosite, turbūt padės jums teisingai apsispręsti aktualiu klausimu. Laisvalaikį skirkite nedidelėms pramogoms. Pabendraukite su kaimynais, draugais.

Vėžys

Šiandien intensyviai bendrausite su moterimis, kaimynais, giminaičiais. Suksite galvą, kaip išspręsti opias šeimos problemas. Svarbu, kad teisingai suvoktumėte savo siekius bei troškimus, nes jie gali imti pildytis.

REKLAMA
REKLAMA

Liūtas

Norisi tikėti, kad diena bus kupina meilės ir tolerancijos, tačiau aplinkybės gali klostytis kitaip. Pasirodys, kad nelengva įgyvendinti svajones. Nepaisant nieko, ryžtingai imkitės įgyvendinti kūrybinius sumanymus.

REKLAMA

Mergelė

Apims romantiškas jaudulys. Gali tekti aiškintis santykius su neabejingu jums asmeniu. Regis, skirsite daug dėmesio aplinkos ir kūno švarai, grožiui. Galite susitikti buvusį bendradarbį. Turbūt gausite aktualios informacijos.

Svarstyklės

Stengiatės, plušate, bet galbūt nesiliauja koją kaišiojęs asmuo, kuris jums nelinki sėkmės. Nesileiskite išmušami iš vėžių. Labiau pasirūpinkite išvaizda, įvaizdžiu, įvertinkite savo galimybes konkuruoti ir bendradarbiauti.

Skorpionas

Galvosite apie įsidarbinimo ar investavimo galimybes. Tikėtinas pokalbis su asmeniu, galinčiu pakonsultuoti. Turėtumėte gauti pajamų, tačiau teks nemažai pinigų skirti artimųjų poreikiams, proginėms dovanoms.

REKLAMA
REKLAMA

Šaulys

Būsite psichologiškai įžvalgūs, sugebėsite suprasti kitus ir jiems padėti supratingu žodžiu. Kita vertus, nerimo gali kelti numatyta kelionė, sveikata. Kažkas gali jus paremti materialiai ar suteikti reikalingos informacijos.

Ožiaragis

Tai rimtų darbų ir sprendimų diena. Gali tekti bendrauti su įtakingu asmeniu. Pokalbis bus vertingas, bet ir įpareigojantis. Domėkitės, kaupkite informaciją.

Vandenis

Rytas gali būti įtemptas, nes atsiras remiančių jus prie sienos, kažko reikalaujančių. Nesijausite užtikrintai, bus vidinio nerimo, abejonių. Vakare tiktų eiti į renginius, bendrauti su mylimais žmonėmis, bičiuliais.

Žuvys

Gyvenimo patirtimi ir išmintimi šiandien norėsis dalytis su kitais. Regis, domins ezoterinė informacija, nepaaiškinami reiškiniai, sapnai. Galbūt pavyks įgyvendinti slaptą sumanymą.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų