REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Trokštate sužinote, kas jūsų laukia ateinančią savaitę? Pateikiame jums išsamią TV3 sinoptiko, astrologo Naglio Šulijos prognozę visiems Zodiako ženklams. 

Trokštate sužinote, kas jūsų laukia ateinančią savaitę? Pateikiame jums išsamią TV3 sinoptiko, astrologo Naglio Šulijos prognozę visiems Zodiako ženklams. 

REKLAMA

Avinas. Atrodo, ne darbai darbe rūpės, mat labiausiai tikėtina, kad čia vyraus vasarai būdinga rami rutina. Būsite puikios nuotaikos, kūrybingi, dėl to labiausiai linkę pasiieškoti pramogų, galimybių pasilinksminti. Beje, jų tikrai nestigs. Tęsiasi geras metas namus daryti jaukesnius ir gražesnius.

Jautis. Bene daugiausia dėmesio bei jėgų gali paprašyti šeimos, namų reikalai – metas ryžtingai imtis veiklos, permainų ar pertvarkymų yra labai geras. Šalia „namų darbų“ dar bus ir nemažai smagaus, bet neįpareigojančio bendravimo, galbūt nedidelių išvykų.

Dvyniai. Nuotaikos imtis svarbių darbų tikriausiai nebus. Visgi gali atsirasti nedidelių finansinių reikalų, galima ir tam tikra nauda, nors kai kurie dalykai gali vykti ir nelabai sklandžiai. Būsite judrūs, linkę bendrauti, aplinkiniams malonų įspūdį darys jūsų asmeninis žavesys.

REKLAMA
REKLAMA

Vėžys. Būsite atviri, linkę bendrauti, tikriausiai nestigs progų smagiai paplepėti su įdomiais jums žmonėmis. Taip pat dabar gali rūpėti piniginiai reikalai – ryžtingos pastangos šioje srityje žada atnešti nemažai naudos. Darbe svarbiausia bus savaitės pradžia, vėliau viskas aprims.

REKLAMA

Liūtas. Būsite labai veiklūs, puikios fizinės formos, dėl to puikiai seksis tiems, kurie sportuoja arba ką nors daro patys, savo rankomis. Nuo antradienio labai išaugs asmeninis žavesys, o energijos bus dar daugiau – tai palankus metas imtis iniciatyvos bet kurioje jums svarbioje srityje.

Mergelė. Atrodo, tvyros vasarai būdinga ramybė – darbe veiklos mažai, o namie vyraus įprasta tvarka. Beliks tik pasimėgauti ramybe. Žinoma, tai puikus metas tiems, kurie atostogauja. Taip pat jis labai tinkamas susitikti su artimais draugais ir imtis kokios nors smagios, malonios veiklos.

REKLAMA
REKLAMA

Svarstyklės. Gali būti, kad nestigs tam tikro bruzdesio darbe, profesijos srityje. Tačiau darbų mastas ir tempas tikrai nebus varginantis. Taip pat dabar – labai geras metas susitikti su artimais draugais, kartu aptarti bendrus reikalus, galbūt imtis ko mielo ir smagaus visiems.

Skorpionas. Nebus labai keista, jei daugės darbo, visokios veiklos ir užduočių darbe, profesijos srityje. Kita vertus, ir jėgų bei noro pasirodyti tik labai gerai irgi nestigs, tad rezultatai žada būti atitinkami. Tęsiasi, nors ir eina į pabaigą, palankus metas maloniai kelionei.

Šaulys. Dalykinė gyvenimo pusė greičiausiai bus apmirusi – čia vyraus vasarai būdinga ramybė. Tačiau nuo antradienio prasideda labai palankus metas kelionei, kurios metu puikiai dera ir aktyvus, ir pasyvus poilsis bei pramogos. Asmeniškiems susitikimams puikiai tiks savaitgalis.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Ožiaragis. Atrodo, vyraus vasaros ramybė. Darbe darbo nedaug, namie viskas aišku, tad beliks tenkintis kasdienybe. Visgi šiek tiek nedidelių pramogų gali pasiūlyti savaitės vidurys, o tvarkos darymo – jos pabaiga. Palankus metas tvarkyti teisinius reikalus, ieškoti sutarimo – žinoma, jei tik reikia.

Vandenis. Dabar vis svarbesni bus ne jūsų, o kitų, ar, labiau tikėtina, kito, greičiausiai artimo asmens norai, tikslai ir veiksmai. Beje, tai, kas tarsi siūloma jums, gali būti ir ganėtinai naudinga ar bent jau smagu. Tikėtina, kad kažkas panašaus vyks ir dalykinėje srityje.

Žuvys. Kasdienių darbų, visokių įsipareigojimų gali būti vis daugiau, tad beliks raitotis rankoves ir imtis visko iš eilės. Tačiau smagių dalykų, pramogų irgi nestigs, beliks tiktai jais pasimėgauti. Taip pat dabar palankus metas energingai ir ryžtingai rūpintis sveikatos reikalais.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų