REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Suvokiame tai ar ne – mūsų pasąmonė užfiksuoja mūsų esybės esmę – jos apgauti ar pakeisti neįmanoma. Akys mato bendrą vaizdą, tačiau protas pirmenybę teikia tam, kas atitinka mūsų jausmus ir tam, kas šiuo metu labiausiai neramina.

Suvokiame tai ar ne – mūsų pasąmonė užfiksuoja mūsų esybės esmę – jos apgauti ar pakeisti neįmanoma. Akys mato bendrą vaizdą, tačiau protas pirmenybę teikia tam, kas atitinka mūsų jausmus ir tam, kas šiuo metu labiausiai neramina.

REKLAMA

1. Panteros

Jei pirma pastebėjote panteras, daugiausiai streso jums kelia asmeniniai santykiai. Jaučiate, kad slopsta ryšys su jūsų mylimu žmogumi ir kartais net nežinote, kur link veda jūsų santykiai.

Pasistenkite atsiminti, kaip jautėtės tik susipažinę – o gal pakaks tiesiog pasikalbėti apie tai, kas jus neramina. Bendravimas dažnai yra svarbiausias dalykas, stengiantis išspręsti asmenines problemas.

2. Liūtai

Jei pirma pamatėte liūtus, jums sunkiai sekasi susitvarkyti su visomis atsakomybėmis, kurias jau ilgą laiką esate prisiėmę. Esate taip įpratę viskuo ir visais rūpintis, kad imate pamiršti save.

REKLAMA
REKLAMA

Jūsų draugai ir šeimos nariai mano, kad esate be galo stiprūs žmonės ir galite susitvarkyti su viskuo, tačiau jūs jaučiate, kad balansuojate ant ribos ir bet kuri smulkmena gali būti paskutinis lašas taurėje. Nepamirškite, kad retkarčiais truputis savanaudiškumo nėra blogai ir gal jau atėjo laikas truputį pasilepinti ir pasikrauti energijos.

REKLAMA

3. Zebrai

Jei pirmieji jūsų pamatyti gyvūnai buvo zebrai, jūsų didžiausias rūpestis yra jūsų ar šeimos nario sveikata. Truputėlį jaudintis dėl savo sveikatos iš tiesų yra naudinga, kadangi tai mus skatina rinktis sveikesnį gyvenimo būdą, tačiau jei tai pereina į nuolatinį nerimą dėl sveikatos, tai gali tapti rimta problema. Nėra prasmės jaudintis dėl to, ko kontroliuoti ar pakeisti negalite, todėl gyvenkite sveikai ir mėgaukitės gyvenimu.

4. Žirafos

Jei pirma pamatėte žirafas, nerimaujate dėl savo darbo ir finansiškai jaučiatės nestabiliai. Deja, šiais laikais su ilgalaikiu spaudimu darbe turi taikstytis daugybė žmonių, o dėl ekonomikos sulėtėjimo situacija darosi dar sunkesnė, kadangi darbo rinkoje atsiranda daugiau konkurencijos.

REKLAMA
REKLAMA

Kita vertus, technologijos vystosi taip greitai, kad norėdami neatsilikti visi nuolat turime mokytis naujų dalykų. Jei jaučiate, kad jūsų darbas keičiasi ir kad jums reikia naujų įgūdžių, dėl kurių savimi nepasitikite, būkite nuoširdūs patys su savimi – išsiaiškinkite, ko jums trūksta ir stenkitės tobulėti toje srityje.

5. Mėlynas paukštis

Jei pirmas jūsų pastebėtas dalykas buvo mėlynas paukštis, jaučiatės pasimetę ir vieniši. Šiuolaikinėje visuomenėje bendraujame daugiausiai žinutėmis, elektroniniu paštu ir nuotraukomis, kuriomis dalijamės.

Tai puiku, bet daugelis žmonių yra taip pripratę prie virtualaus bendravimo, kad nebesijaučia patogiai su kuo nors kalbėdamiesi realiame gyvenime. O kai jie jaučiasi izoliuoti ir vieniši, tiesiog nebežino, kaip išeiti iš šio užburto rato.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

6. Paukščiai

Jei pirmiausia pamatėte du paukščius, jaučiatės truputį vieniši. Norite su kuo nors pasikalbėti apie savo jausmus, bet nedrįstate, nes manote, kad jūsų jausmai nėra pakankamai svarbūs.

Nekaupkite jausmų viduje ir pasitikėkite savo draugais ir šeima – jei kas nors jus neramina, tai jau savaime yra pakankamai svarbu. Visuomet buvote labai nepriklausomas žmogus ir per daugelį metų išmokote, kaip nerodyti silpnumo.

Būtent todėl jūsų draugai gal net nežino, kad šiuo metu jums jų taip reikia. Nepamirškite, kad dalinimasis savo jausmais nėra silpnumo ženklas.

Ką pirmiausia pastebite jūs? Ar atspėjome jūsų charakterį? Papasakokite komentaruose apačioje ir būtinai šį testą parodykite savo draugams.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų