REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
24
Astrologija (nuotr. 123rf.com)

Ketvirtadienį žvaigždės Zodiakams nepalankios. Kuriamus planus vis kažkas sujauks. Nepasitikėkite nepažįstamais, saugokitės tų, kas gali turėti piktų intencijų. 

24

Ketvirtadienį žvaigždės Zodiakams nepalankios. Kuriamus planus vis kažkas sujauks. Nepasitikėkite nepažįstamais, saugokitės tų, kas gali turėti piktų intencijų. 

REKLAMA

Avinas

Šiandien itin branginkite savo reputaciją, venkite aplaidumo darbe, saugokite dokumentus. Už jums suteiktą paslaugą gali tekti atsilyginti dosniau, nei tikėjotės.

Tauras

Regis, jums ir aplinkiniams bus būdingas neatsargumas, veidmainiškumas. Gali pasitvirtinti nemalonus faktas. Nederėtų pasitikėti abejotinos reputacijos pažįstamais.

Dvyniai

Aktyviai veiksite, siekdami užsidirbti, gauti pelną, kažko pasiekti nelegaliu būdu. Galite nepastebėti kliūties arba tyčia paspęstų spąstų. Venkite nepamatuotai rizikuoti ir nebūkite patiklūs.

Vėžys

Pademonstruosite apsukrumą ir vaizduotę. Būtų gerai, kad tai išeitų į naudą ne vien jums, bet ir kitiems.

Liūtas

Ši diena bus svarbi tiems, kurie turi apsispręsti dėl reikalų, susijusių su nekilnojamuoju turtu, verslu. Gali nepavykti numatytas sandoris. Lengva pakliūti į sukčių pinkles bei yra pavojus nukentėti dėl neapdairumo.

REKLAMA
REKLAMA

Mergelė

Tikriausiai sustiprės jūsų apetitas informacijai, naujovėms. Nors ne viskas klostysis taip, kaip svajojate, vis dėlto atsiras šis tas teikiančio vilčių.

REKLAMA

Svarstyklės

Regis, daug emocijų veršis išorėn žodžiais, gestikuliacija. Kažko primygtinai reikalausite iš šalia esančių žmonių. Šiandien daug nepešite nei taikiai, nei klastomis.

Skorpionas

Santykiuose su artimos aplinkos žmonėmis galite tikėtis draugiškumo, bet tik tuo atveju, jeigu elgsitės garbingai.

Šaulys

Nekokia diena įsidarbinimui, finansinėms investicijoms, teisiniams procesams. Gali kelti nerimą medicininiai tyrimų rezultatai arba paskirtos procedūros.

Ožiaragis

Tikėtina įtampa asmeniniuose santykiuose, kalbos apie skyrybas, alimentus, paveldėjimą, turto dalybas ar kt. Tik pagarba aplinkiniams gali padėti jums pakreipti situaciją savo naudai. Saugokitės sukčių.

REKLAMA
REKLAMA

Vandenis

Galite susidurti su klasta, pavydu. Pasistenkite viską vertinti filosofiškai. Nusimato išlaidos technikai ar jos remontui.

Žuvys

Šiandien bus siekiama teisingumo, tvarkos, tačiau priemonės nebūtinai bus teisinės ir moralios. Atsisakykite keršto planų, klastos, kartu pasisaugokite tų, kurie turi už ką jus smerkti ar kritikuoti.

Šaltinis: vytautus.com

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų