REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Lietuvos turgavietėse jau galima rasti pirmųjų voveraičių grybų. Jeigu ir jūs nusprendėte paruošti šį gardų patiekalą savo šeimai, pateikiame jums paprastą, bet be galo gardų jų receptą. 

Lietuvos turgavietėse jau galima rasti pirmųjų voveraičių grybų. Jeigu ir jūs nusprendėte paruošti šį gardų patiekalą savo šeimai, pateikiame jums paprastą, bet be galo gardų jų receptą. 

REKLAMA

Ingredientai: voveraitės: 500 gramų; sviestas: 75 gramų; miltai: 1 valgomojo šaukšto; svogūnai: 1; grietinėlė: 400 mililitrų; druska; pipirai; bulvės.

GAMINIMAS

Iš pradžių voveraites maždaug 5 minutes apkepame 50 gramų sviesto. Pagardiname pipirais. Sudedame 25 gramuose sviesto apkeptą susmulkintą svogūną ir ant nedidelės ugnies troškiname dar maždaug 10 minučių.

Po to nupilame į puodelį voveraičių skystį. Įmaišome į jį miltus bei supilame atgal į voveraites. Išmaišome bei supilame grietinėlę. Pagardiname druska bei užviriname.

Galiausiai patiekiame su virtomis bulvėmis ir skanaujame!

Šaltinis: worldrecipes.eu

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų