REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Pirmadienį meilė tvyros ore. Daugumai Zodiako ženklų tai palanki diena užmegzti naujas romantines pažintis. Kai kuriems to verčiau neforsuoti, tačiau Dvyniams viskas pavyks natūraliai.

Pirmadienį meilė tvyros ore. Daugumai Zodiako ženklų tai palanki diena užmegzti naujas romantines pažintis. Kai kuriems to verčiau neforsuoti, tačiau Dvyniams viskas pavyks natūraliai.

REKLAMA

Avinas

Šiandien jus turėtų intriguoti, džiuginti gaunamos žinios, pokalbiai ir flirtai telefonu, mokymosi rezultatai ir kt. Galbūt užsisakysite norimą kelionę arba patys kažką pakviesite į svečius iš užsienio.

Tauras

Nors jums neblogai seksis tvarkyti oficialius, karjeros reikalus, šiandien žymiai mieliau bendrautumėte su artimais jums žmonėmis, rūpintumėtės namų komfortu ir jaukumu.

Dvyniai

Tai puiki diena kolektyvinei veiklai, sceniniams pasirodymams, protiniams žaidimams, romantiškiems pasimatymams, naujų pažinčių mezgimui ir flirtams. Pasinaudokite palankiomis progomis.

Vėžys

Šiandien būsite keistai atsipalaidavę, linkę plaukti pasroviui ir dėl nieko nesukti galvos. Regis, darbe viskas klostysis palankiai ir be jūsų pastangų. Po darbo taip pat galėsite be rūpesčių ilsėtis.

REKLAMA
REKLAMA

Liūtas

Ši diena jus turėtų džiuginti, ypač jei nespaudžia skolos ar kiti finansiniai įsipareigojimai. Seksis tarpininkauti, partneriauti. Galite užmegzti naudingą arba romantišką ryšį.

REKLAMA

Mergelė

Jums turėtų pavykti pagaliau gauti reikalingą dokumentą, nuosavybės patvirtinimą, draudimo raštą ar kt. Jei tik pasistengsite, jums pavyks atkurti finansinę pusiausvyrą. Regis, pasijusite saugesni, turtingesni.

Svarstyklės

Regis, šiandien neturėsite kuo skųstis. Turėtų sektis intelektinė veikla, kūrybinė realizacija. Pasižymėsite ir komercine uosle. Jeigu kažkam norite padaryti įspūdį, jums išties pavyks.

Skorpionas

Jums labiausiai norėsis būti įprastoje aplinkoje su savais žmonėmis. Arba vienumoje, jeigu reikia susikaupti protiniam darbui ar darbui su dokumentais.

REKLAMA
REKLAMA

Šaulys

Regis, tai bus maloni diena. Galite išgirsti gerą žinią iš giminaičio, draugo, pažįstamo arba apie jį. Arba galbūt užmegsite įdomią pažintį internetu ar telefonu ir tai žada ilgalaikį ryšį, draugystę ar net meilę.

Ožiaragis

Regis, ima pildytis jūsų slapta svajonė. Galbūt ji susijusi su įsidarbinimu arba kelione, stažuote, konferencija, festivaliu. Netrukus gausite konkrečios informacijos. Bus galimybių susitarti dėl jums aktualių dalykų.

Vandenis

Galite padaryti puikų įspūdį dominančiam asmeniui arba patys susižavėti to asmens pateikiama teorija ar paslauga, jo tarpininkavimu ar iškalba. Tikėtina, kad gerų vilčių suteiks su darbu, karjera susiję reikalai.

Žuvys

Iš finansinės, buhalterinės veiklos ar draudimo galimos pajamos. Tačiau nepraleiskite šių pinigų veltui, jų gali netikėtai prireikti svarbiems pirkiniams. 

Šaltinis: vytautus.com

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų