REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Gaivus, skanus, žaismingas savo spalvomis – visi šie apibūdinimai tinka desertui, kurį tinklaraštininkė Audronė Zemenskienė. 

Gaivus, skanus, žaismingas savo spalvomis – visi šie apibūdinimai tinka desertui, kurį tinklaraštininkė Audronė Zemenskienė. 

REKLAMA

Taigi, vos keli ingredientai ir galėsite mėgautis gardžiu desrtu.

Reikės:

800 gr. kefyro, 3 skirtingų skonių želės, 20 gr. želatino + 8 v.š. vandens, 2 - 3 v.š. cukraus pudros (pagal skonį)

Gaminimo eiga:

Pasiruošiau skirtingų skonių želę (vandens pilkite 300 ml.), ją sustingdžiau ir supjausčiau mažais gabaliukais. Želatiną brinkinau vėsiame vandenyje 15 min., po to pakaitinau kol granulytės visiškai ištirpo.

Atvėsintą želatiną supyliau į kefyrą, pagardinau cukraus pudra ir išmaišiau. Galiausiai sudėjau želės gabaliukus, išmaišiau. Beliko supilti į formą ir laukti kol desertas sustings.

Šaltinis: Gamink su Audrone 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų