REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Tinklaraštininkė Audronė Zemenskienė siūlo šiandien pagaminti bulvyčių su kefyru ir grietine. Pagaminti paprasta, o skonis, sako ji, nukels į vaikystę. 

Tinklaraštininkė Audronė Zemenskienė siūlo šiandien pagaminti bulvyčių su kefyru ir grietine. Pagaminti paprasta, o skonis, sako ji, nukels į vaikystę. 

REKLAMA

O dabar pasidalinsiu receptu, kaip paruošti gardžias bulvytes.

Reikės:

0.5 - 1 kg. šviežių bulvių, 150 - 200 gr. silpnai sūdytos šoninės, 2 v. š. grietinės, 1 - 2 v.š. sviesto, svogūno, pipirų ir druskos

Gaminimo eiga:

Bulvytes gerai nuploviau, nes viriau su lupenomis ir užstačiau virti. Kol virė bulvės, susipjausčiau šoninę, svogūną ir pakepinau keptuvėje su sviestu.

Bulvėms išvirus, nupyliau vandenį ir trumpam puodą pastačiau atgal ant viryklės. Išvirtas bulves sudėjau į dubenį, ant jų užpyliau keptus svogūnus su šonine, pagardinau grietine, pipirais,druska ir viską krestelėjau  (išmaišiau).

Užbarsčiau smulkintų krapų ir svogūno laiškų.

Štai ir viskas. Šviežios bulvytės pagamintos,o prie jų pagaminau baltibarščių su ridikėliais. Apsivalgymas.

Šaltinis: Gamink su Audrone 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų