REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Paprastas geometrinių figūrų testas pasakys apie jus, galbūt, daugiau nei žinote apie save. Ar esate pasiruošę?

Paprastas geometrinių figūrų testas pasakys apie jus, galbūt, daugiau nei žinote apie save. Ar esate pasiruošę?

REKLAMA

 

Pastaba: pasirinkite formą, kuri jums labiausiai patinka, be mąstymo, nedelsiant!

 

1.Apskritimas

 

Jei pasirinkote apskritimą, tuomet esate asmuo, kuris jaučiasi patogiai siaurame žmonių rate. Jums patinka šeimyninis komfortas ir bendravimas su ne daugiau kaip dviem artimais draugais. Jums nepatinka atviros erdvės ir perpildytos parduotuvės. Tikriausiai kenčia nuo agorafobijos (atviros erdvės baimė).

 

2.Pusmėnulis

 

Jūs esate tikras romantikas. Jus traukia paslaptys ir mistiška. Jūs linkę labiau klausytis savo intuicijos, nei proto ar kitų nuomonės. Bijote impulsyvių žmonių, garsaus juoko ir didelio garso, tai jums sukelia diskomfortą. Gali pasireikšti socialinė fobija.

 

3.Begalybės ženklas

 

Jūs esate nepataisomas svajotojas. Labiau domitės savo vidiniu pasauliu, nei tai, kas vyksta už jo ribų. Turite daug baimių, susijusių su išoriniu pasauliu. Ypač didelė mirties baimė. Labai svarbu saugoti fizinę sveikatą. Esate per daug susirūpinę dėl senatvės.

REKLAMA
REKLAMA

 

4.Trikampis

 

Turite analitinį ir loginį požiūrį. Pasitikite tik savo intelektu. Esate inovatorius, siekiantis maksimalių rezultatų bei naujovių. Jūs nebijote nežinomybės, pykčio ir žmonių. Mylėti labiau savo išorinį grožį, nei vidinį.

REKLAMA

5.Spiralė

 

Jums nebaisus joks chaosas ir puikiai orientuojatės įvairiose situacijose. Esate kūrybingas žmogus, bet kurioje pasirinktoje srityje stengiatės atskleisti savo kūrybiškąją pusę. Tačiau bijote pragmatizmo ir tvarkos, kuri trukdo jūsų neribotai asmenybei. Jūs lengvai užmezgate ryšius su žmonėmis, tačiau išliekate atsargūs, todėl jūsų santykiai dažnai būna paviršutiniški.

6.Kvadratas

 

Esate kruopštus ir racionalus. Mėgstate viską kontroliuoti. Jūs netikite likimu ir tikite, kad viskas priklauso tik nuo jūsų. Chaosas – jūsų blogiausias priešas, kuris dažnai trukdo jūsų planams. Bendraujate tik su jums pritariančiais, solidžiais žmonėmis ir vengiate nepatikimų, nerimtų asmenų.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų