REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Trečiadienį Zodiakų ženklai palankūs ne visiems. Keletai reikės susirūpinti savo sveikata, gal net atsisakyti tam tikrų įpročių. Optimizmas ir tvirtumas šiandien jus gelbės įvairiose situacijose. 

Trečiadienį Zodiakų ženklai palankūs ne visiems. Keletai reikės susirūpinti savo sveikata, gal net atsisakyti tam tikrų įpročių. Optimizmas ir tvirtumas šiandien jus gelbės įvairiose situacijose. 

REKLAMA

Avinas

Kils noras rizikuoti, eksperimentuoti. Labai vilios romantika, pramogos. Reikėtų vengti aferų. Netikėtų rūpesčių gali sukelti vaikai arba draugai, pažįstami. Regis, net dėl smulkmenų bus nelengva su jais susitarti.

Tauras

Tikėtinas nesusikalbėjimas su kažkuo iš kolegų, partnerių, erzinamos staigmenos ar netikėti pokyčiai. Peržvelkite mitybos įpročius, gyvenimo būdą, o gal ir pasitikrinkite sveikatą. Turbūt pats metas kažką pakeisti.

Dvyniai

Tikriausiai šiandien patirsite ypatingų impulsų. Galite leistis į keistą avantiūrą, nelaikyti liežuvio už dantų ir išlieti susikaupusias pretenzijas ar kt. Jei mėginsite įgelti dominančiam žmogui, tai laukia nepavydėtinas atoveiksmis.

REKLAMA
REKLAMA

Vėžys

Nors stengsitės būti optimistai, bet pasijusite nelabai maloniai, nes teks aiškintis dėl nesutvarkytų reikalų. Nerimo kels ir sveikata. Galbūt su įtampa lauksite kažkokio atsakymo, rezultatų, susigalvodami įvairių grėsmių.

REKLAMA

Liūtas

Galima žinia iš oficialios institucijos. Jums derėtų vykdyti jau prisiimtus įsipareigojimus, bet tuo pačiu neignoruokite ir galimų ateities planų aptarimo. Išlaidų gali pareikalauti su mokslu, kelione, technika susiję reikalai.

Mergelė

Galimi nenumatyti įvykiai, todėl svarbu vengti rizikos ir gerai apsidrausti. Profesinėje veikloje, versle gali būti siūlomos arba priverstinai diegiamos naujovės, ir tai turbūt išmuš jus iš vėžių. Neskubėkite pulti į jas stačia galva.

Svarstyklės

Būsite linkę rizikuoti ir jums gali pasisekti. Tačiau neapsirikite pasirinkdami rizikos objektą bei varžovus. Kažkas gali jus pergudrauti, o tai reikštų nuostolį.

REKLAMA
REKLAMA

Skorpionas

Jūsų nuotaika, būsena gali būti nekokia. Optimizmo laipsnis sumažės dar labiau, jei pasipils priekaištai iš artimų žmonių. Nemalonios smulkmenos arba nekokia savijauta gali sulaikyti nuo to, ką numatėte atlikti ar įsigyti.

Šaulys

Gana nervingai nusiteikę pradėsite dieną. Kažkas klostysis ne pagal jūsų planą ar įprotį, vers elgtis neįprastai, rizikuoti.

Ožiaragis

Domėsitės profesinėmis, verslo perspektyvomis. Galbūt įsigysite planuotą prekę, sudarysite sutartį. Tačiau galite gauti ir avantiūristišką pasiūlymą, kuriam sunku atsispirti. Kontroliuokite savo kalbą ir neprovokuokite aštrių reakcijų.

Vandenis

Tai gali būti lemtingų sutapimų ir atsitiktinumų diena. Noriai bendrausite su aplinkiniais, megsite naujas pažintis. Artimam žmogui tai gali visiškai nepatikti. Galimas netikėtas laimėjimas arba kaip tik praradimas.

Žuvys

Tikėtina užduotis, veikla, kuri bus gana sudėtinga ir kebli bei suveiks kaip iššūkis, jūsų jėgų išbandymas. Svarbu išlikti tvirtiems, jeigu atsitiktų kas nors nenumatyta.

Šaltinis: vytautus.com

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų