REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Jei jau turite agurkų ir norite juos užraugti, išbandykite šį receptą. Jį vadina šių metų atradimu. Tai agurkai, raugti su papildomu ingredientu: cinamonu. 

Jei jau turite agurkų ir norite juos užraugti, išbandykite šį receptą. Jį vadina šių metų atradimu. Tai agurkai, raugti su papildomu ingredientu: cinamonu. 

REKLAMA

Įsiskaitykite į receptą ir mėgaukitės gardžiai paruoštais traškiais agurkėliais.

Jums reikės: 

4 kilogramų agurkų, stiklinės kapotų petražolių, 6 skiltelių česnako, 1 šaukštelio juodųjų pipirų, 1 šaukšto malto cinamono, 200 gramų aliejaus, 200 gramų cukraus, 4 nubrauktų valgomųjų šaukštų druskos, 1 stiklinės 9 procentų acto. 

Iš pradžių agurkus supjaustykite riekelėmis, jei agurkai senesni, nuimkite odelę ir sukietėjusias sėklas.

Tuomet visus ingredientus sumaišykite bei parai pastatykite į šaldytuvą.

Tada agurkus sudėkite į indus bei pasterizuokite 15 minučių, jei sudėsite į 1 litro indus. Aš pati darau greičiau, virdama puode bei karštą masę sudėdama į pasterizuotus indelius. Štai ir viskas.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų