REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Pats metas sužinoti, kokia savaitė jūsų laukia ir ko tikėtis. Štai didysis savaitės horoskopas kiekvienam Zodiako ženklui. Perskaitę sužinosite, kurių ženklų nepasigailės karingai nusiteikęs Marsas.

Pats metas sužinoti, kokia savaitė jūsų laukia ir ko tikėtis. Štai didysis savaitės horoskopas kiekvienam Zodiako ženklui. Perskaitę sužinosite, kurių ženklų nepasigailės karingai nusiteikęs Marsas.

REKLAMA

AVINAS. Net nustebsite – kiek daug naujo įvyko jūsų gyvenime pastaruoju metu. Marsas įtemptas, tad galimi įvairūs energetiniai nuosmukiai. Įsiklausykite į patarimus – jie bus ne tik išmintingi, bet ir naudingi. Profesinius klausimus spręsite pakankamai lengvai, o štai meilės reikaluose optimizmo kiek mažiau. Sėkmė šioje srityje dar tik pakeliui, tad žvaigždės pataria kantriai laukti savo valandos.

JAUTIS. Venera įtempta, tad galimi sunkumai visuose reikaluose. Darbo bus daug, o rezultatai anaiptol nebus tokie, kokių tikitės. Kad darbe jaustumėtės gerai, rodykite kuo mažiau asmeninės iniciatyvos ir kartu pasistenkite kruopščiai įvykdyti visas užduotis, kurias jums patikės. Meilėje žvaigždės pataria laukti palankaus momento ir suteikti galimybę mylimajam pasijausti karališkai.

REKLAMA
REKLAMA

DVYNIAI. Uranas padės išsivaduoti iš įprastinės rutinos ir pradėti keistis norima linkme. Dabar jūsų norai gali tapti realybe, tad galite drąsiai koreguoti visas gyvenimo sritis, tačiau tai darykite tik tuomet, jei jūsų kas nors tikrai netenkina. Galimi nauji dalykiniai pasiūlymai, kurie turėtų būti pelningi. Meilėje būsite aktyvūs ir iniciatyvūs, tačiau kad tarp jūsų ir partnerio neatsirastų trintis, būkite užtikrinti dėl paties savęs, savo minčių ir norų.

REKLAMA

VĖŽYS. Harmoningas Mėnulis padės galutinai sutarti su savo jausmais ir norais, o paskui – ir atrasti būdus, kaip juos įgyvendinti kasdieniniame gyvenime. Uoliai slėpsite savo tikruosius norus ir troškimus nuo aplinkinių, tačiau lengvai pasiduosite romantinėms nuotaikoms. Tad pasistenkite, kad šalia būtų tie, kuriuos mylite ir kurie myli jus. Meilei kliūčių nebus, jei nebūsite tokie įžeidūs.

LIŪTAS. Saulės globojami, turėsite daug įdomių idėjų ir mažai fizinių bei moralinių jėgų joms realizuoti. Atidžiai stebėkite savo savijautą ir pasistenkite daugiau ilsėtis. Jūsų kūrybinė fantazija padės išspręsti net pačias sudėtingiausias profesines užduotis. Būsite linkę manipuliuoti partneriais tiek darbe, tiek asmeniniame gyvenime. Žvaigždės perspėja neperlenkti lazdos ir pasistengti suderinti individualizmą su diplomatiškumu.

REKLAMA
REKLAMA

MERGELĖ. Galimi Urano išprovokuoti pokyčiai, kuriems tikriausiai visai nebūsite pasiruošę. Ypač daug jaudulio atneš meilės reikalai: santykiai bus emocionalūs, audringi ir nestabilūs. Tačiau darbas greičiau jau džiugins, negu liūdins, o ir vadovybė bus linkusi pastebėti jūsų pastangas. Viena, ko reikėtų saugotis, tai jausmų, nustelbiančių protą. Žvaigždės primena, kad būtent sveikas mąstymas apsaugos nuo problemų ir nusivylimų.

SVARSTYKLĖS. Vaisingas ir laimingas periodas: seksis beveik viskas, ką sugalvosite. Galite rasti pelningą ir perspektyvų darbą, jei tokio ieškojote. O jei visos jūsų pastangos nukreiptos meilės paieškoms, horizonte gali pasirodyti jūsų dėmesio vertas žmogus, kurį sutikę pajausite, kad jis yra tas, kurio laukėte visą gyvenimą. Žvaigždės sako, kad šiuo metu jums pakenkti galėtų tik pagyrūniškumas ir melas.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

SKORPIONAS. Plutono atseikėtos permainos, įsiveržusios į jūsų kasdienybę, bus pakankamai dėsningos. Svarbu suvokti, kad jos – globalios ir tikrai turės didelės įtakos jūsų ateičiai. Nuo stiprių jausmų ir audringų emocijų nesate apdrausti, tad viskas, ką sakys ar darys mylimas žmogus, smigs tiesiai į širdį. Stenkitės nesudaryti progų pavydui. Svarbiausia, sako žvaigždės, kad eitumėte tik pirmyn ir jokiu būdu nesigręžiotumėte atgal.

ŠAULYS. Dėl Jupiterio padėties galimi įvykiai, susiję su partneryste. Neverta imtis ilgalaikių projektų ar didelių laiko sąnaudų reikalaujančios veiklos. Jei tarp jūsų ir partnerio bus ne viskas taip, kaip norėtųsi, vis tiek būsite linkę susitaikyti su tuo, kas yra, kad tik išsaugotumėte esamus santykius. Vienišiams žvaigždės pataria imtis iniciatyvos ir tvarkyti asmeninį gyvenimą.

REKLAMA

OŽIARAGIS. Pagaliau galite pasimėgauti savo kūrybos vaisiais: Merkurijui padedami, kūrybiškai sprendėte ne tik darbines, bet ir asmenines problemas, o jūsų originalūs ir netikėti poelgiai tikriausiai ne kartą šokiravo pažįstamus ir artimuosius. Jei jau išsprendėte piniginius klausimus, tuomet visą savo energiją nukreipkite darbo reformų link. Tad meilės klausimams, sako žvaigždės, tikriausiai nebeliks nei jėgų, nei noro.

VANDENIS. Uranas aktyvus, tad jūsų trykštančią energiją ir norą siekti karjeros aukštumų stabdys nebent sunkumai susikoncentruojant ties vienu klausimu. Tiek darbe, tiek asmeniniame gyvenime gali tekti ne kartą įrodinėti, kas jūs esate. Laiko trūks, juolab kad nuolat jausite gerbėjų dėmesį. Žvaigždės perspėja, kad yra tikimybė susipykti su kolegomis ar pereiti skersai kelią viršininkui – būkite atsargūs ir santūrūs.

ŽUVYS. Metas pailsėti ir pasirūpinti savo sveikata. Neptūnas veiks atpalaiduojamai, todėl bandymai užsiimti įtampos ir pastangų reikalaujančia veikla veiktų jūsų nervus ir išmuštų iš pusiausvyros. Galimos nemenkos finansinės išlaidos pramogoms ir pasilinksminimams, drabužiams ar buities daiktams. Tačiau, sako žvaigždės, jei gerai uždirbate, kodėl gi savęs nepalepinti ir nepalinksminti?

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų