REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Mėgstate varškę ir iš jos gaminamus patiekalus? Tuomet šiandien jums siūlome itin paprastą varškės pyragą, kuris tikrai nepaliks abejingų.

Mėgstate varškę ir iš jos gaminamus patiekalus? Tuomet šiandien jums siūlome itin paprastą varškės pyragą, kuris tikrai nepaliks abejingų.

REKLAMA

Tešlai: kiaušiniai: 4; cukrus: ~120-150 gramų; aliejus: 100 mililitrų; pienas: 100 mililitrų; miltai: 250 gramų; kakava: 20 gramų; kepimo milteliai: 1 arbatinio šaukštelio.

Įdarui: varškė: 350 gramų; kiaušiniai: 1; cukrus: 60 gramų; krakmolas: 30 gramų.

GAMINIMAS

Iš pradžių tešlai labai gerai išplakite kiaušinius su cukrumi.

Maišydamos po truputį supilkite aliejų ir pieną. Tuomet atskirai miltus sumaišykite su kakava, kepimo milteliais bei viską įmaišykite į skystąją masę. Atidėkite, kol ruošite įdarą.

Į varškę įmuškite kiaušinį, sudėkite cukrų, krakmolą bei viską išsukite trintuvu (blenderiu). Masė gausis tokia puri, panaši į rikotos arba maskarponės konsistenciją.

REKLAMA
REKLAMA

Tada į paruoštą kepimo formą (geriau kiek didesnė, kad pyragas nebūtų storas) sukrėskite tešlą. Ant viršaus išdėliokite varškės kauburėlius (galite ir tiesiog sluoksnį ištepti) ir su dantų krapštuku arba šakute išraižykite įdomesnių raštų.

Galiausiai kepkite iki 180 laipsnių temperatūros įkaitintoje orkaitėje maždaug 35 minutes (svarbu neperkepti). Skanaukite!

Šaltinis: Su karamele tinklaraštis/ worldrecipes.eu

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų