REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Prieš savaitgalį – palankios astrologų prognozės beveik visiems Zodiakų ženklams. Šiandien yra puiki diena spręsti įvairius klausimus, susitikti su artimaisiais ir pailsėti nuo darbų. O ką tiksliai horoskopas žada jums?

Prieš savaitgalį – palankios astrologų prognozės beveik visiems Zodiakų ženklams. Šiandien yra puiki diena spręsti įvairius klausimus, susitikti su artimaisiais ir pailsėti nuo darbų. O ką tiksliai horoskopas žada jums?

REKLAMA

Avinas

Šiandien teks tvarkyti skubius reikalus, bendrauti, tartis dėl aktualių klausimų su įvairiais žmonėmis. Nors bus kam pasiguosti, su kuo pasitarti, bet nevertėtų būti pernelyg atviram.

Tauras

Diena turėtų būti kupina emocijų, prisiminimų. Pravartu daugiau laiko leisti namuose ar gamtoje, pasirūpinti savimi, šeima, pasimėgauti komfortu, ramybe. Galite gauti kvietimą į sporto ar kitą renginį, pasimatymą.

Dvyniai

Šiandien daugiau nei paprastai galvosite apie meilę, malonumus. Gali kilti noras atsipalaiduoti, papramogauti. Arba labai rūpės vaikų pasiekimai ir laisvalaikis, nerimausite dėl mylimo žmogaus situacijos bei jausmų.

REKLAMA
REKLAMA

Vėžys

Gali kilti noras įdomiau pertvarkyti aplinką, kažką modernaus įsigyti. Kita vertus, teks pasukti galvą, kaip subalansuoti verslo reikalus, išlaidas ir pan. Regis, erzins galima ar esama konkurencija, per dideli vaikų poreikiai ar kt.

REKLAMA

Liūtas

Nelengva bus išlaikyti emocinę pusiausvyrą, jeigu kiti nė neketins paisyti jūsų norų, patarimų, poreikių. Tačiau jums gali pavykti įtikinti savo teisumu. Tad mėginkite spręsti teisines problemas, tvarkyti partnerystės reikalus.

Mergelė

Regis, mėginsite sutvarkyti užtrukusį finansinį reikalą, susitarti dėl kredito, paskolos, draudimo ar kt. Galite susidurti su savo poziciją rimtai ginančiais žmonėmis. Pasistenkite dėl to nesutrikti, tęskite tai, ką manote esant reikalinga.

Svarstyklės

Galite aktyviai tvarkyti kelionių dokumentus, teisinius reikalus, ruošti publikacijas, užsiimti mokslo veikla, megzti ryšius su užsieniečiais. Tačiau dėl jūsų verslo ar meilės eksperimentų gali kažkas susikomplikuoti.

REKLAMA
REKLAMA

Skorpionas

Tęskite pradėtus darbus, derybas, bet pagaliau atsisakykite to, kas trukdo, stabdo judėjimą pirmyn. Tikėtina pagunda, kuriai bus sunku atsispirti. Apdairiai vertinkite naujus gerbėjus ir jų pasiūlymus.

Šaulys

Diena pažers įspūdžių, nes kažkur dalyvausite, noriai bendrausite. Vis dėlto neturėkite iliuzijų, kad dauguma aplinkinių yra jūsų pusėje ir tokie palankūs, kaip bando atrodyti. Kontroliuokite savo kalbą.

Ožiaragis

Saugokitės įtartinų asmenų, intrigų. Vertėtų trumpam atsitraukti nuo darbų ir pailsėti. Neverskite savęs nieko keisti, jei aiškiai jausite vidinį pasipriešinimą. Nuojauta gali jus apsaugoti nuo nuostolio ar kt.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Vandenis

Norėsis labai daug nuveikti, bet atrodys, kad nieko nespėjate. Tikriausiai stengsitės paveikti kito žmogaus apsisprendimą, pakreipti įvykius norima linkme. Nepanikuokite, pirmiausia pravartu viską ramiai apsvarstyti.

Žuvys

Informatyvi diena. Net nesmalsaudami sužinosite tai, kas jums rūpi. Tikriausiai mėginsite tvarkyti piniginius ar nuosavybės reikalus ir stengsitės gauti praktinę naudą. Regis, jums seksis.

Šaltinis: vytautus.com

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų