REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Svarbiems reikalams nepalanki diena. Vis dėlto, jei pasiryžote juos spręsti, verčiau juos nukelkite į antrąją dienos pusę – ji bus tam palankesnė.

Svarbiems reikalams nepalanki diena. Vis dėlto, jei pasiryžote juos spręsti, verčiau juos nukelkite į antrąją dienos pusę – ji bus tam palankesnė.

REKLAMA

Avinas Nesiblaškykite: galite praleisti svarbią informaciją, padaryti lemtingų klaidų rašydami, skaičiuodami, dėl to patirsite nemenkų nuostolių. Mažiau klausykite paskalų apie mylimą žmogų, sutuoktinį. Būkite atidūs patarimams, gautiems iš užsieniečių.

Tauras

Vargu ar gerai jausitės, tad priimti sprendimus, veikti neskubėkite. Santykius aiškintis vertėtų tik gražiuoju. Galimi nemenki rūpesčiai dėl didelių investicijų, paskolintų pinigų, jei tai didelė suma.

Dvyniai

Neverta skubinti įvykių, galite neišvysti slaptų pavojų, ypač jei reikalas susijęs su pinigais, verslu. Gera diena kuriantiems asmenims: tam tikras stresas gali paskatinti įkvėpimą. Reikėtų labiau kontroliuoti vaikų išdaigas.

REKLAMA
REKLAMA

Vėžys

Ši diena nebloga aiškintis, kas nesąžiningas jūsų atžvilgiu darbe ir namuose, tačiau būkite pasirengę ir neteisingiems kaltinimams. Palanku tikrintis sveikatą.

REKLAMA

Liūtas

Nors jausitės tvirčiau, jums geriau kol kas būti neoficialiems lyderiams. Svarbius reikalus paveskite atlikti partneriams, sutuoktiniui. Dalykinių reikalų srityje reikėtų būti atidesniems kitų sąžiningumui: jie gali sulaužyti savo įsipareigojimus.

Mergelė

Nebijokite streso, jis paskatins išradingumą, sugrąžins proto aiškumą bei jausmų grynumą. Kita vertus, turite pasistengti nepasiduoti emocijoms, likite ramūs optimistai. Ypač tai bus svarbu vertinant santykius su mylimu žmogumi.

Svarstyklės

Įstrigę reikalai nepajudės greičiau, kad ir kiek stengsitės, nebent ryte pavyktų šnektelėti su svarbiu asmeniu. Neapsigaukite vertindami savo galimybes tvarkydami reikalus, versle, meilėje, taip pat atsargiau reaguokite į gautus dalykinius, finansinius pasiūlymus antrąją dienos pusę.

REKLAMA
REKLAMA

Skorpionas

Iki pietų tinkamas laikas prašyti geresnių darbo sąlygų ar didesnio atlyginimo, bet vėliau nesitikėkite, kad kas nors (ypač jūsų vadovas) pasistengs jums padėti ar bent jau suprasti (darbų, atsakomybės tikrai daugiau užkraus, bet algos nepadidins).

Šaulys

Mažiau planuokite, antrąją dienos pusę būkite pasirengę ne patiems geriausiems netikėtumams. Neverta veltis į finansines avantiūras, bus ne taip, kaip tikėsitės.

Ožiaragis

Nepalanki diena aktyviai veiklai, bet gera apmąstymams, konfidencialiems susitikimams. Netyčia galite sužinoti slaptą nuostolių priežastį, išsiaiškinti, kas jus apvogė, kas mėgina pakenkti jūsų santykiams su mylimu žmogumi, sutuoktiniu.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Vandenis

Būkite atidūs, ką kalba jūsų partneriai, sutuoktinis, tuomet jūsų jėgos padvigubės, daugės aiškumo, kils puikių sumanymų. Antrąją dienos pusę nerizikuokite nei pinigais, nei meile.

Žuvys

Iki pietų sėkmingas laikas, ypač moterims. Vėliau įtampa augs, nerimo daugės. Taupykite, nepiktnaudžiaukite jums padedančių asmenų gerumu. Gresia netikėtos išlaidos.

Šaltinis: vytautus.com

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų