REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Trokštate sužinoti, kas jūsų laukia naująją savaitę? Pateikiame jums astrologo Naglio Šulijos prognozę visiems Zodiako ženklams. 

Trokštate sužinoti, kas jūsų laukia naująją savaitę? Pateikiame jums astrologo Naglio Šulijos prognozę visiems Zodiako ženklams. 

REKLAMA

Avinas. Rūpės namų, šeimos reikalai – šioje srityje nuveikti pavyks išties nemažai. Palankus metas ir darbams, susijusiems su nekilnojamuoju turtu. Šalia šių rūpesčių dar bus ir daug malonaus bendravimo. O savaitės pabaigoje ims daugėti ir smagių pramogų.

Jautis. Rūpės piniginiai, turtiniai reikalai. Kliūtys, jei tokių buvo, liko praeityje, dabar įvertinus gautas pamokas galima judėti pirmyn ir tikėtis tam tikros naudos. Labai palankus metas mokytis, tiesiog plėsti akiratį ir perduoti žinias kitiems. Galimos trumpos kelionės.

Dvyniai. Gali būti, jog nemažai dėmesio ir pastangų paprašys piniginiai, turtiniai reikalai – pastangos šioje srityje atneš nemažai naudos. Taip pat (galbūt vėl) bus galima pasikliauti ir asmeniniu žavesiu – jis švies kaip ryto žvaigždė, bus lengva kurti gražius dalykus ir sau, ir esantiems šalia.

REKLAMA
REKLAMA

Vėžys. Būsite energingi, veiklūs ir puikiai nusiteikę, dėl to per trumpą laiką pavyks nuveikti išties nemažai. Kliūtys šią savaitę menkai tikėtinos. Vyraus visgi asmeniniai reikalai ir darbai. Savaitės pabaigoje sėkmė pradės šypsotis siekiant piniginės naudos.

REKLAMA

Liūtas. Kol kas dienos slinks ramiai ir netgi tingiai – palankus metas nebent poilsiui gamtoje ar ten, kur niekas netrukdo. Darbe galbūt šiek tiek padirbėti reikės savaitės viduryje, bet ir tuomet pervargti nepavyks. Naujiems darbams ir sumanymams įkvėps savaitės pabaiga.

Mergelė. Darbe galima tikėtis ne tiek darbo, kiek kažkokių (matyt, vasarai būdingų) smagių, malonių aplinkybių. Tačiau tikra sėkmė lydės tuos, kurių profesija susijusi su grožio, patogumų kūrimu. Taip pat dabar – puikus metas susitikti su artimais draugais, aptarti bendrus reikalus, gal net imtis ko smagaus tiesiog dabar.

REKLAMA
REKLAMA

Svarstyklės. Darbe gali gerokai padaugėti darbo. Tačiau nestigs ir energijos bei įkvėpimo, dėl to galima manyti, jog produktyvumas bus išties didelis. Tęsiasi palankus metas keliautojams – pailsėti pavyktų puikiai, tik reikia žinoti, kad šis laikas greitai pasibaigs.

Skorpionas. Darbe darbo ims daugėti kitą savaitę – ženklų apie tai pasirodys jau šios savaitės pabaigoje. O kol kas metas labai palankus kelionėms – ir pailsėti pavyktų puikiai, ir pažintinė veikla sektųsi, ir įspūdžių būtų daug. Įdomių susitikimų gali būti antroje savaitės pusėje.

Šaulys. Dienos ne bėgs, o slinks ramiai, leisdamos dažniau susimąstyti apie gyvenimo esmę ir prasmę. Palankus metas taikytis, siekti bendro sutarimo, žinoma, jeigu yra su kuo. Savaitės pabaigoje prasidės palankus metas domėtis būsimomis kelionėmis ir palaikyti dalykinius ryšius su užsieniu.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Ožiaragis. Dabar bus svarbu ne tai, ką galvojate ar ką norite daryti jūs, bet ko siekia ir kur link įvykius kreipia kiti, o gal kitas, greičiausiai artimas žmogus. Veikiausiai tai, kas tarsi eina į jus, bus ir gražu, ir naudinga, todėl jums beliks tai arba priimti, arba su tuo kovoti. Dalykinėje srityje irgi gali vykti kažkas panašaus.

Vandenis. Nedideli darbai, reikalai, kurių negalima atidėti, įsipareigojimai visi kartu primins apie save ir reikalaus laiko, dėmesio ir pastangų. Nieko nepadarysi, teks viską išrikiuoti ir imtis visko paeiliui. Geroji žinia – šalia visų rūpesčių bus ir nemažai progų puikiai pasilinksminti.

Žuvys. Metas linksmas ir smagus, pilnas geros nuotaikos, kūrybos ir smagios veiklos. Iš tiesų būsite labai kūrybiški, bus lengva nudžiuginti ir save, ir esančius greta. Pirmieji būsimų darbų kontūrai gali pasirodyti tiktai pačioje savaitės pabaigoje. O kol kas dar bus galima pasinaudoti galimybe namus padaryti gražesnius ir jaukesnius.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų