REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Trečiadienį Zodiakų ženklai prognozuoja pakankamai ramią dieną, kurios metu prioritetas turėtų būti šeima. Teks spręsti įvairius klausimus, todėl pasitelkite artimuosius – jie padės priimti teisingą sprendimą.

Trečiadienį Zodiakų ženklai prognozuoja pakankamai ramią dieną, kurios metu prioritetas turėtų būti šeima. Teks spręsti įvairius klausimus, todėl pasitelkite artimuosius – jie padės priimti teisingą sprendimą.

REKLAMA

Avinas

Šiandien nesunkiai pavyks sutvarkyti aktualų buities, ūkio, pinigų klausimą. Pasitelkite artimuosius, ypač jei tai bendras reikalas. Savijautą bei nuotaiką gerai veiks jauki aplinka, skanus maistas. Pasistenkite tai susikurti.

Tauras

Iš ryto atrodysite energingi, o jei ką sumanėte, neperkalbami. Regis, įvykę susitikimai, gauta informacija jums kažkaip pasitarnaus. Daugiau dėmesio skirkite artimųjų reikmėms.

Dvyniai

Šiandien daugiau laiko rekomenduojama praleisti namuose ir kuo ramiau, tam, kad vakare nekiltų šeimyninių scenų. Pravartu paatvirauti su šeimos nariais, kad galėtumėte vieni kitiems patarti, pagelbėti.

REKLAMA
REKLAMA

Vėžys

Mintys daugiausiai suksis apie meilės, pramogų, nuosavybės ir finansinius reikalus. Kils įdomių sumanymų, kurių įgyvendinimas išties galėtų išeiti į naudą. Vakare tiktų aplankyti kokį nors smagų renginį.

REKLAMA

Liūtas

Diena turėtų būti lyg ir nebloga. Ir dirbti norėsis, ir judeti, bet kažkas vis dėlto neduos ramybės. Tai gali būti sveikatos sutrikimas ar šiaip baimingos nuojautos. Regis, pats metas taisyti savo gyvenimo būdą, mitybos įpročius.

Mergelė

Kai kurie svarbūs dalykai gali pakrypti jūsų naudai, tačiau nebus lengva tuo pasinaudoti, nes nelabai suvoksite, kas jums geriausia. Tikėtina, kad ši diena privers rimtai gilintis į asmeninių santykių problemas.

Svarstyklės

Gana produktyviai darbuositės. Tačiau galite pajusti, kad jumyse prisikaupė keisto nepasitenkinimo. Galbūt teks aiškintis meilės santykius, finansines peripetijas. Verčiau nesukite sau galvos dėl dalykų, kurių negalite pakeisti.

REKLAMA
REKLAMA

Skorpionas

Regis, kursite planus, kurie bus realūs, bet reikalaujantys daug darbo arba investicijų. Jūsų mintys ir veiksmai kažkam turės didelę vertę. Tikėtina emocinė įtampa, galbūt dėl to, kad laukiate kažkokios žinios, rezultato.

Šaulys

Diena bus nelengva, nes darbo metu teks pasirūpinti ne tik darbo reikalais. Regis, jūsų pagalbos ar dėmesio prireiks kažkam iš artimų žmonių arba teks asmeninę paramą teikti kolegai. Vakarop pralinksmėsite, bet vėliau galima šeimyninė scena.

Ožiaragis

Jei iš ryto sugebėsite atlikti nelengvą pareigą, tai antrą dienos pusę ramia sąžine galėsite paskirti įvairiems pasižmonėjimams, pasimatymams. Būkite korektiški bendraudami, net jei pašnekovai nusikalba ir tai veda iš kantrybės.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Vandenis

Jūsų asmeniniame pasaulyje tikėtinas tam tikras chaosas. Galite pernelyg vadovautis asmeninėmis emocijomis ir dėl to iškreipti faktus. Neblogai seksis kūrybinė veikla, dvasinės praktikos, joga. Venkite alkoholio ir kitų svaigalų.

Žuvys

Šiandien būsite linkę sureikšminti bendraujant kilusius nesusipratimus. Būtina aiškiai suvokti, kas jums svarbiausia, kokia jūsų pareiga ir atsiriboti nuo antraeilių dalykų.

Šaltinis: vytautus.com

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų