REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Trokštate sužinoti kas jūsų laukia šią savaitę? Pateikiame jums išsamią savaitės prognozę visiems Zodiako ženklams.

Trokštate sužinoti kas jūsų laukia šią savaitę? Pateikiame jums išsamią savaitės prognozę visiems Zodiako ženklams.

REKLAMA

AVINAS. Būsite patikrinti, kaip mokate suprasti kitus ir teisingai pasirinkti. Bet kokią situaciją pavyks pakreipti savo naudai. Žmonės links prie jūsų, bendravimas užims daug laiko, tačiau naujos pažintys bus naudingos. Viskas, ko šiuo metu besiimtumėte, bus plačiai svarstoma. Profesinėje srityje viskas stabilu, kaip ir asmeniniame gyvenime – nei pakilimų, nei nuopuolių. Materialinė padėtis išliks tokia pat, tad galite sau leisti patenkinti mažus įgeidžius.

JAUTIS. Nors žvaigždės – už jus, bet lengva nebus. Daugybė rūpesčių ir veiklos įsuks į verpetą, tad apie poilsį galvoti nebus kada. Finansinė padėtis nekels problemų, todėl galima lengvabūdiškų sprendimų tendencija. Kadangi visa jūsų energija bus skirta darbui, įtampa gali paaštrinti chroniškas negalias. Ypač jautrus bus skrandis, todėl stenkitės negromuliuoti savo problemų vienumoje. Jei leis išdidumas, kreipkitės į kolegas – kartu bus lengviau.

DVYNIAI. Pagaliau pavyks atsikvėpti nuo problemų. Vyrams žadama sėkmė meilėje, daug nuotykių, kurie gali nepalankiai supainioti situaciją. ženkliai pagerės finansinė situacija, nes gausite įvertinimą už įdėtas pastangas. Praverstų dalį pinigų atsidėti, kad lengviau būtų tuomet, kai į gyvenimą ateis juoda juosta. Marsas skatins fizinį aktyvumą. Jei pajausite sąnarių, stuburo skausmus, jums padės fizioterapija – masažas, gydomoji gimnastika.

REKLAMA
REKLAMA

VĖŽYS. Šiuo metu būsite nepataisomi namisėdos, nes jums labiausiai norėsis laiką leisti šeimos rate. Gali tekti pagelbėti saviškiams, dėmesio ir rūpestingo žvilgsnio reikės ir jūsų tėvams. Yra pavojus būti įtrauktiems į abejotinus finansinius reikalus, todėl stenkitės atidžiai išnagrinėti visus gaunamus pasiūlymus, antraip rizikuojate stambia pinigų suma, kurią prarasti – lengva, o atgauti – sunku. Pasirūpinkite savo psichine sveikata.

REKLAMA

LIŪTAS. Laiką leisite pakankamai turiningai. Ypač naudinga pasidomėti naujovėmis ir paieškoti, kaip maksimaliai naudingai jas pritaikyti asmeniniame gyvenime. Veneros padėtis žada stabilumą finansuose. Atsiras galimybė įsigyti stambų pirkinį arba išvykti į tolimą kelionę. Galima palanki verslo plėtra. Būsite linkę apginti savo nuomonę, tačiau pasistenkite išvengti ginčų su darbdaviais. Galimas imuniteto susilpnėjimas.

MERGELĖ. Lengva nebus. Būkite atidūs visoms savo veiklos sritims. Gali būti, kad viena nedidelė jūsų klaida ar neatidumas sugriaus ilgai ir kruopščiai planuotą situaciją. Lengvai panaudosite savo praktiško ir blaivaus požiūrio į pinigus įgūdžius. Nors daug ir atkakliai dirbsite, ypatingų įplaukų nelaukite. Rankų nuleisti nereikia – tai metas, kai klojate tolesnės finansinės sėkmės pagrindus. Sveikata bus stabili, jums gresia tik persitempimo ar nervinio išsekimo pavojus.

REKLAMA
REKLAMA

SVARSTYKLĖS. Jokių ypatingų uždavinių Visata nėra numačiusi. Tačiau į pirmą planą iškils asmeninio pobūdžio problemos. Jokiu būdu neatviraukite darbe ir stenkitės nesakyti kolegoms nieko, apie ką galvojate. Sėkmingas projektų įgyvendinimas bus tiesiogiai priklausomas nuo palankios atmosferos darbe. Finansinė padėtis rūpesčių nekels, galėsite užsidirbti papildomai. Gali būti, kad jausitės apatiški, neveiklūs. Prasta nuotaika kenks ne tik nervams, bet ir figūrai.

SKORPIONAS. Šiuo metu pakankamai ramus metas profesinėje srityje, todėl atsiras laiko asmeninio gyvenimo permainoms. Jei ieškojote darbo, galite gauti iš karto kelis pasiūlymus. Teks rasti kompromisą tarp gero atlyginimo ir patrauklaus darbo. Žvaigždės perspėja, kad pasirinkę materialumą galite labai suklysti ir gailėtis. Sveikata bus tokia pat, kaip įprastai. Marsas pataria tęsti treniruotes ir neprarasti įgytos sportinės formos.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

ŠAULYS. Situacijos bus labai įvairios – nuo laimingų iki nervingų įvykių. Puikiai demonstruosite lyderio savybes, domėsitės naujovėmis, pajusite, kad traukia avantiūros. Merkurijus skubins ieškoti bendravimo, kontaktų savo idėjoms pritaikyti. Pradėsite optimizuoti biudžetą ir pajausite, kad finansinė padėtis stabilizuojasi. Nepagailėkite pinigų sau ir savo artimiesiems. Tačiau žvaigždės perspėja, kad neverta mesti kelio dėl naujo takelio.

OŽIARAGIS. Palankus laikas naujiems kontaktams, pokyčiams profesinėje sferoje. Energijos ir ryžto nestigs, tad yra galimybė įgyvendinti visus savo norus. Neatmeskite kolektyvinio darbo naudos – bendražygių padedami lengviau pasieksite ir savo asmeninius tikslus. Galimos permainos gyvenime – nuo profesijos pakeitimo iki išvykimo gyventi ir dirbti svetur. Permainas priimkite natūraliai, be nuostabos. Juk viskas, kas vyksta, – tik į gera.

REKLAMA

VANDENIS. Ši savaitė gali tapti persilaužimo mėnesiu – yra tikimybė pakeisti savo statusą. Vertėtų apriboti išlaidas, pirkinius, nerekomenduojama imti kreditų, sudarinėti nekilnojamojo turto sandorių. Venera žada jums pažintį su įtakingu žmogumi, kuris padės jums karjeroje ar verslo plėtroje. Galite sutikti įdomų žmogų, kuris bus vertas jūsų partnerystės. Žinoma, jei ne namuose sėdėsite, o lankysitės viešose vietose.

ŽUVYS. Liūdėti tikrai neteks. Galite atsidurti ekstremaliose situacijose dėl paaštrėjusio rizikos poreikio. Neišvengsite kliūčių, kurias didvyriškai įveiksite. Tai suteiks jums jėgų ir pasitikėjimo savimi. Finansinė situacija džiugins, nes vieniems pagerės, kitiems – stabilizuosis. Pats metas pasimėgauti vasaros teikiamais malonumais ir rasti laiko sau bei gerai knygai. Sveikatos būklė bus vidutiniška, tad jei tik pajusite įtartinus skausmus – nedelskite.

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų