REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Savaitės pradžia nebus tokia maloni, kokia norėtųsi, kad ji būtų. Kai kuriems Zodiakams reikalus gali apkartininti finansiniai nemalonumai ar nesėkmės meilės fronte. 

Savaitės pradžia nebus tokia maloni, kokia norėtųsi, kad ji būtų. Kai kuriems Zodiakams reikalus gali apkartininti finansiniai nemalonumai ar nesėkmės meilės fronte. 

REKLAMA

Avinas

Regis, ūgtels jūsų apetitas gražiems, brangiems daiktams ir paslaugoms, erotikai bei kitiems malonumams. Jeigu per daug sau leisite, galite nuliūdinti artimuosius.

Tauras

Mėginsite spręsti buitines, pinigines problemas. Smulkūs keblumai, būtinybė taupyti, vienaip ar kitaip save riboti neleis atsipalaiduoti. Galima įdomi naujiena, informacija iš toli ar per internetą.

Dvyniai

Jums reikės draugiško patarimo, supratimo, arba jūsų dėmesio labiau nei paprastai reikalaus giminaičiai, draugai. Pasistenkite nesusipykti dėl smulkių nesutarimų, būkite tolerantiški.

Vėžys

Beveik visą dieną stigs pakantumo ir harmonijos namuose. Nesibaigiantys buitiniai rūpesčiai gadins nuotaiką. Abejosite ir meilės santykiais. Vis dėlto galima naujiena, kuri parodys, ar vienas jūsų spendimas išėjo į naudą.

REKLAMA
REKLAMA

Liūtas

Dėl netinkamo vaikų auklėjimo, nepakankamo dėmesio šeiminėms pareigoms gali kilti nesusipratimų. Regis, netrukus bus rastas kompromisas ir emocines spragas užpildys vaikų interesai bei mylimų žmonių šypsenos.

REKLAMA

Mergelė

Aktyvi diena. Turbūt nekantriai lauksite žinios iš patinkančio asmens. Skubėsite, suksitės, kad spėtumėte nuveikti tai, ką užsibrėžėte. Tačiau liks vietos ir veidmainystei, demagogijai.

Svarstyklės

Tikėtinos prieštaringiausių jausmų peripetijos. Ši diena gali atgaivinti romantiškus santykius arba kaip tik padidinti įtampą, jeigu santykiai netvirti. Lengva įklimpti į iliuzijų voratinklį, patikėti tuo, kuo norisi tikėti.

Skorpionas

Jūsų akiratyje gali pasirodyti senas draugas arba ankstesnis meilės objektas. Asmeniniai santykiai gali pakrypti netikėta linkme. Nesusipratimus lems seksualinės problemos arba finansiniai įsipareigojimai.

REKLAMA
REKLAMA

Šaulys

Dėl gana nekasdienių rūpesčių būsite įsitempę. Galbūt teks dalyvauti svarbiame renginyje, pristatyme, sakyti kalbą ar pan. Kažkoks pokalbis, įvykis ar įvertinimas gali turėti įtakos jūsų ateičiai.

Ožiaragis

Šiandien stokosite emocinės pusiausvyros, todėl galite išprovokuoti įtampą. Jei pažabosite nekantrumą, ambicijas ir būsite atlaidesni, santykius sureguliuosite. Dar daugiau: jus aplankys įkvėpimas, romantiškas polėkis.

Vandenis

Būtų gerai, kad vengtumėte nervingų situacijų ir leistumėte sau pasimėgauti ramybe ar užsiimti pomėgiu. Tikriausiai neatsiginsite pažįstamų ir gerbėjų, norinčių su jumis pabendrauti. Tai ir džiugins, ir vargins.

Žuvys

Tikriausiai ši diena praeis be ypatingų įspūdžių, tačiau galite pasiklysti vidinių abejonių, painių jausmų labirinte. Galbūt kažką mėginsite išsiaiškinti su partneriu, tačiau vargu ar išgirsite teisybę. Neblogas metas kūrybiniam darbui.

Šaltinis: vytautus.com

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų