REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Šeštadienis Zodiakams paruošė puokštę netikėtumų – nuo smagių mylimų žmonių staigmenų, iki įdomių susitikimų.

Šeštadienis Zodiakams paruošė puokštę netikėtumų – nuo smagių mylimų žmonių staigmenų, iki įdomių susitikimų.

REKLAMA

Avinas

Filosofinis požiūris padės jums susitaikyti su permaina svarbiuose santykiuose, nutrūkusiu ryšiu ar pan. Galite suvokti tai, ko anksčiau nesugebėjote sau paaiškinti. Gali būti, kad šiandien vienuma teiks didžiausią atgaivą.

Tauras

Šiandien jus vilios nepatirti potyriai, naujovės. Galite aptarti svarbius reikalus, išgirsti pasiūlymų. Intuicija padės atskirti grūdus nuo pelų, o vaizduotė - išplėtoti bet kokią mintį.

Dvyniai

Būsite nusiteikę analizuoti savo ir kitų elgesio motyvus bei siekti stabilumo. Gali būti, kad gausite praktišką dovaną arba naudingą patarimą.

Vėžys

Aktualūs bus reikalai, susiję su žiniasklaida, mokslu, ryšiais, reklama. Galbūt sulauksite žinučių apie giminaičių, draugų planus. Siekite konkretumo, tikslumo, jei teks derėtis, informuoti kitus žmones.

REKLAMA
REKLAMA

Liūtas

Jei nepuoselėjate nerealių troškimų, šiandien jokių nusivylimų nepatirsite. Gali pavykti sumanymas, susijęs su nekilnojamuoju turtu, apdaila, praktiniais šeiminiais reikalais.

REKLAMA

Mergelė

Palanku užsiimti kūrybiniais projektais, šou verslu. Jeigu tai nėra aktualu, tai savo rezultatais, pasiekimais, išryškėjusiais gabumais jus gali nustebinti vaikai ar mylimas žmogus.

Svarstyklės

Šiandien būsite pedantiški, pastabūs detalėms. Išrankiai vertinsite savo ir aplinkinių išvaizdą, darbo kokybę. Bet kuriuo atveju, jūsų kruopštumas, darbštumas bus įvertintas.

Skorpionas

Šiandien jums seksis reikštis viešumoje, organizuoti, bendrauti. Sulauksite daug dėmesio iš kitų žmonių. Pravartu rimčiau įsigilinti ir suprasti tikruosius aplinkinių motyvus.

REKLAMA
REKLAMA

Šaulys

Regis, kažkokį svarbų reikalą užbaigsite sėkmingai. Jeigu ieškote rėmėjų, galite gauti pranešimą.

Ožiaragis

Galite gauti žinią iš toli arba labai domėsitės mokslo, kultūros, politikos klausimais. Tikėtinas reikšmingas susitikimas. Regis, tai suteiks naujų vilčių.

Vandenis

Diena gali suteikti peno apmąstymams, ypač jei galvojate apie karjeros perspektyvas, verslo partnerystę. Panašu, kad netrukus įeisite į vėžes ir pajusite, kad atsiranda bendraminčių.

Žuvys

Būsite nusiteikę demonstruoti iškalbos dovaną, politikuoti, ieškoti bendraminčių. Situacija atrodys palanki, jausitės išgirsti, įvertinti, bet tik pernelyg nepasikliaukite šiuo įspūdžiu.

Šaltinis: vytautus.com

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų