REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
52
Pilvo skausmas (nuotr. 123rf.com)

Amerikietė slaugytoja atskleidė, kad į ligoninę buvo atvežtos dvi moterys, bandžiusios dulkių siurbliu išsisiurbti mėnesinių kraują, rašoma dailystar.co.uk.

52

Amerikietė slaugytoja atskleidė, kad į ligoninę buvo atvežtos dvi moterys, bandžiusios dulkių siurbliu išsisiurbti mėnesinių kraują, rašoma dailystar.co.uk.

REKLAMA

Šios 23 ir 19 metų pacientės po šios savadarbės procedūros patyrė šoką. Medicinos ekspertai moteris įspėja, kad dėl galimo baisaus poveikio, negalima bandyti ištraukti mėnesinių kraujo.

Ši slaugytoja iš JAV nusprendė patarimu pasidalinti tviteryje: „Damos... Prašau, nustokite dulkių siurbliu bandyti iš anksto baigti mėnesines. Taip išsisiurbsite ne tik kraują, o šį tą daugiau! Šią savaitę tokių atvejų jau turėjome du, abi moterys paguldytos į ligoninę. Nustokite.“

Ligoninėje dirbanti moteris taip pat paaiškino, kodėl mėnesinių kraują traukti gali būti pavojinga.

Ji pridūrė: „Mėnesinių kraujas turi savo tekėjimo greitį, kuris dėl įvairiausių priežasčių kūnui yra priimtinas.

REKLAMA
REKLAMA

Dulkių siurblys šį tekėjimo greitį padidina daugiau nei 1 000 kartų, kūnas negali to toleruoti, todėl prasideda šokas.“ Dėl šio nerimą keliančio metodo „Daily Star Online“ patarimo kreipėsi į dar vieną medicinos ekspertą.

REKLAMA

Shamiras Patelis, farmakologijos specialistas ir internetinės vaistinės „Chemist 4 U“ įkūrėjas taip pat įspėja, kad tai – pavojinga. Jis teigia: „Vien nuo minties, kad žmogus gali bandyti išsisiurbti mėnesines, man darosi baisu! Tai tikrai labai prasta idėja!

Jūsų kūno menstruacijų ciklas yra natūralus dalykas, o kai kurioms moterims tos dienos būna sunkesnės. Tačiau jums tikrai nepadės bandymas išsisiurbti likusį kraują ir audinius – taip situacija galite tik pabloginti.

Tokios jėgos, kuria dulkių siurblys veikia jūsų vidaus organus, užtenka ne tik išjudinti truputį kraujo – tai gali padaryti nepataisomą žalą, su kuria tvarkytis bus daug sunkiau, nei su kas mėnesį pasireiškiančiomis menstruacijomis.

REKLAMA
REKLAMA

Lyg to būtų maža, jūsų dulkių siurblys nė iš tolo neprimena sterilaus medicininio instrumento, todėl jei bandysite jį įsidėti į makštį, gali kilti papildomų sveikatos sutrikimų – infekcijų ar dar sunkesnių problemų.

Visi žinome, kad mėnesinės nėra malonus dalykas – būna nepatogu, jos visada ateina ne laiku, ir kelia gausybę problemų, bet imtis tokių pavojingų priemonių, kad tik jos pasibaigtų, tikrai tik labai labai pablogins jūsų situaciją...“

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų