REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Prasidėjusi pilnatis kitą savaitę paveiks ne vieną iš mūsų. Sužinokite, kokios dienos jūsų laukia, perskaitę naujausias astrologo Naglio Šulijos prognozes.

Prasidėjusi pilnatis kitą savaitę paveiks ne vieną iš mūsų. Sužinokite, kokios dienos jūsų laukia, perskaitę naujausias astrologo Naglio Šulijos prognozes.

REKLAMA

Avinas. Iš pirmo žvilgsnio laikas palankus užsiimti visokiais namų, šeimos reikalais – bent jau aplinkybės gali paskatinti būtent tai. Tačiau iš tiesų pastangos gali sutikti nemažai kliūčių, sunkumų, kuriuos bus sunku įveikti. Patiks daug bendrauti. Galimos smagios išvykos.

Jautis. Tikėtina, kad atsiras piniginių, turtinių reikalų, kuriuos reikės sutvarkyti. Atrodo, viskas klostysis sėkmingai, galima tikėtis ir naudos, bet visus šios srities reikalus patartina pamiršti savaitgalį – tai nebus sėkmės metas. Palankus metas susitikimams su draugais, neįpareigojantiems pokalbiams.

Dvyniai. Būsite veiklūs, kūrybiški ir puikios nuotaikos. Visgi asmeniniu žavesiu nereikėtų pasikliauti savaitgalį – gali būti ir tokių, kurie ką nors ne taip supras. Apdairiau patartina tvarkyti ir piniginius reikalus, ypač savaitės pradžioje.

REKLAMA
REKLAMA

Vėžys. Viena vertus, būsite labai veiklūs ir dalykiški, norėsis imtis visų darbų iš karto. Kita vertus, dabar gali atsirasti ir kliūčių ar aplinkybių, kurias bus sunku įveikti greitai. Kaži ar verta su jomis kovoti, nes viskas gali baigtis tuo, kad pavyks nugalėti nebent save. O kantrybė viską išspręstų.

REKLAMA

Liūtas. Laikas santykinai ramus: darbe darbo ne per daugiausia, namie – įprasta tvarka, įprasti darbai vyks sklandžiai ir gražiai. Nuotaika irgi puiki, o pasaulio vargai ir rūpesčiai domins kaip vaizdas pro autobuso langą. Ką veiksite savaitgalį, patartina nuspręsti iš anksto.

Mergelė. Gali būti, kad nestigs veiklos darbe, profesijos srityje, tačiau vyraus įprasti, gerai pažįstami darbai. Taip pat čia gali būti ir kažkokių smagių, malonių aplinkybių. Sunkiau gali būti tiems, kurie darbe priklauso nuo kitų žmonių, komandos – kolektyvinei veiklai metas nėra palankus.

REKLAMA
REKLAMA

Svarstyklės. Atrodo, nestigs darbo darbe, profesijos srityje. Tačiau kad ir kaip ryžtingai būsite nusiteikę, labai pravers apdairumas ir sveikas protas, mat galimos kliūtys, aplinkybės (nebūtinai profesinio pobūdžio), kurias bus sunku įveikti ir reikės spręsti, ką su tuo daryti. Tęsiasi palankus metas kelionėms.

Skorpionas. Savaitės pradžia gali atnešti sėkmę siekiant piniginės naudos. Kitu metu geros nuotaikos, kaip ir bendros sėkmės gali būti mažoka – galimos aplinkybės ir kliūtys, kurias įveikti padeda tiktai kantrybė. Sėkmė lydės ieškančius papildomų finansinių išteklių savo veiklai plėsti ar tęsti.

Šaulys. Įspūdingi darbai dabar mažai tikėtini, o namai irgi kaži ar kuo nustebins – vyraus įprastos aplinkybės ir veikla. Nudžiuginti gali asmeniniai santykiai, ryšys su kai kuriais žmonėmis. Tačiau savaitgalį visa tai bus lengva sugadinti, tegu ir visai netyčia. Apdairumas pravers.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Ožiaragis. Gali nutikti taip, kad kai kurie žmonės arba aplinkybės vers elgtis ne taip, kaip reikia jums, o taip, kaip reikia jiems, anai pusei, ir savo tikslui pasiekti labiausiai tikėtina partizaninė taktika. Išlikę ramūs ir tvirti lengvai rasite būdų pamokyti išsišokėlius.

Vandenis. Laikas dvejopas. Viena vertus, nestigs nedidelių, bet svarbių darbų, pareigų, kurias reikės vykdyti, galbūt teks rūpintis kažkieno sveikata ir visa tai vyks sunkiai, reikės įveikti kliūtis ir pasipriešinimą. Bet kita vertus, bus ir daug progų smagiai pasilinksminti, būsite labai kūrybiški, bus lengva nudžiuginti esančius šalia.

Žuvys. Viena vertus, tęsiasi palankus metas rūpintis namais, šeimos reikalais ir stengtis, kad čia būtų dar jaukiau ir gražiau. Viskas vyks sklandžiai, tačiau savaitės pabaigoje sėkmės gali pristigti ir bus geriau, jei dėmesį nukreipsite kur nors kitur. Gražioji, pramoginė gyvenimo pusė visą savaitę šlubuos abiem kojom, bet jos pabaigoje ims ir atsigaus.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų