REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
12
Astrologija (nuotr. 123rf.com)

Antradienis vienam Zodiako ženklui bus labai dosnus – žvaigždės žada finansinį įvertinimą už gerus veiklos rezultatus.

12

Antradienis vienam Zodiako ženklui bus labai dosnus – žvaigždės žada finansinį įvertinimą už gerus veiklos rezultatus.

REKLAMA

Avinas

Šiandien nebus laiko nuobodžiauti. Jeigu rodysite susidomėjimą, iniciatyvą, tai gausite įpareigojimų ar pasiūlymų. Galbūt susitiksite su senais bičiuliais, bendraminčiais.

Tauras

Būtų gerai, kad šiandien niekur toli nevyktumėte ir nieko sunkaus nedirbtumėte. Jei įmanoma, ilsėkitės, skaitykite, kurkite. Dėl paaštrėjusių nuojautų ir pasąmonės srautų turėtų sektis menininkams, mistikams.

Dvyniai

Būsite jautrūs, emociškai pažeidžiami. Kai kurie planai gali virsti aukštyn kojomis. Jeigu įmanoma, patys paskubomis nekeiskite įprastos darbų, įvykių eigos: spontaniškumas, ūmumas gali pridaryti bėdos.

Vėžys

Galimas finansinis jūsų veiklos rezultatų įvertinimas arba būtent jūs kažką tikrinsite, vertinsite. Galite gauti verslo pasiūlymą. Svarstykite, skaičiuokite, tačiau nesitikėkite, kad kažką gausite veltui.

REKLAMA
REKLAMA

Liūtas

Jums nestigs energijos ir optimizmo, bet tuo pačiu ir neramių minčių. Reikia būti atsargiems viešai reiškiant savo nuomonę, keliant pretenzijas ar reikalavimus. Kilus konfliktui mokėkite nusileisti. Būkite itin atidūs gatvėje.

REKLAMA

Mergelė

Užplūs prisiminimai, abejonės. Pasistenkite neteikti per daug dėmesio smulkioms nesėkmėms. Labiau rūpinkitės artimaisiais, siekite darnos, galvokite apie dabartį, ateitį, o ne apie praeitį.

Svarstyklės

Darbe, versle nepatartini eksperimentai, geriau tiesiog tęskite pradėtus darbus, koreguokite trūkumus. Venkite azartinių žaidimų, lengvabūdiškų meilės nuotykių. Daugiau laiko praleiskite su augančia karta, mylimais žmonėmis.

Skorpionas

Darbai tirpte tirps jūsų rankose, gal net pasijusite nepakeičiami. Tačiau pastangos sublizgėti gali atsigręžti prieš jus. Pravartu daugiau dėmesio skirti sveikatai, mitybai, higienai bei stiliaus koregavimui.

REKLAMA
REKLAMA

Šaulys

Regis, kitų žmonių reikalavimai jums atrodys per dideli. Arba jūs patys pervertinsite partnerių, oponentų įtaką, galimybes, ir be reikalo kažko pabūgsite. Jei profesinėje veikloje pademonstruosite ambicijas, tuomet suaktyvės jūsų priešai.

Ožiaragis

Tikėtina, kad jums neišeis iš galvos rūpesčiai, susiję su bendrais finansais, akcijomis, skolomis, verslo įsipareigojimais. Verčiau nesinaudokite tarnybine padėtimi. Kur įmanoma, pasirinkite saugų racionalumą.

Vandenis

Jeigu planingai darbuositės, netikėtumų nepatirsite. Blogiau, jei kažko naujo griebsitės, palikę spragų. Regis, teks pabendrauti su užsieniečiais ar autoritetingais pažįstamais arba itin rūpės egzaminai, įskaitos.

Žuvys

Šiandien neskubėkite veikti iš pirmo impulso, nes pridarysite klaidų. Neprotingas eksperimentavimas, vėlavimas ar per didelis skubėjimas, konfliktų provokavimas gali atnešti nekokių padarinių. Atmeskite tuščias ambicijas.

Šaltinis: vytautus.com

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų