REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Nekantraujate sužinoti, kas jūsų laukia ateinančią savaitę? Pateikiame jums išsamią savaitės prognozę visiems Zodiako ženklams. 

Nekantraujate sužinoti, kas jūsų laukia ateinančią savaitę? Pateikiame jums išsamią savaitės prognozę visiems Zodiako ženklams. 

REKLAMA

AVINAS

Santarvės su savimi ir aplinka laikas. Marsas byloja, kad laiką dažniausiai leisite artimoje aplinkoje ir trumpose kelionėse. Verta atnaujinti turimus ryšius ir pasinaudoti pažintimis. Kelionėje turėsite galimybę sutikti savo meilę. Šeimas turintiesiems žvaigždės žada jausmus atgaivinsiančią kibirkštį ir santuokos saitų sustiprėjimą. Sveikata problemų nekels, jei bus puiki nuotaika, tinkama mityba ir pakankamai poilsio.

JAUTIS

Jus tikriausiai užvaldys noras keliauti, perkainoti savo idealus ir įvertinti tolimas perspektyvas. Tai gali sutrikdyti jūsų partnerį, kuris nesupras, ko iš jo norite: juk viskas klojasi gerai. Jei santykiai jums brangūs, žvaigždės pataria nuleisti savo pageidavimų kartelę. Gali pablogėti savijauta, ypač turintiesiems širdies ar sąnarių problemų. Patartina ieškoti ramybės, vengti stresų, nekaupti savyje problemų ir, jei reikia, kreiptis į psichologą.

DVYNIAI

Su atbulu Merkurijumi galėsite sugrįžti į situacijas tam, kad galėtumėte jas pakoreguoti. Venera padės užglaistyti santykių plyšius, tad sumažės tarpasmeninių konfliktų. Netikėtai galite įsimylėti, ir tai bus abipusis jausmas. Galima tokia greita įvykių eiga, kad netrukus imsite rinkti datą vestuvėms. Neatmestina pelno iš santuokos tikimybė. Netrūks pramogų, džiugins santykiai su vadovybe. Dabar tinkamas metas laikytis dietos.

REKLAMA
REKLAMA

VĖŽYS

Galimi materialiniai sunkumai, reikalavimai grąžinti skolas. Polinkis kaltinti kitus, ypač kolegas ir partnerius, trukdys gyventi šia diena ir atsiverti naujiems dalykams. Jei turite partnerį, netikėtai suvoksite, kad partnerio požiūris anaiptol nesutampa su jūsiškiu: teks ieškoti kompromiso. Marsas nenusiteikęs dideliam fiziniam krūviui, tad pakaks lengvų fizinių pratimų formai palaikyti. Teks būti ypač atsargiems, nes kitaip galite patirti traumų.

REKLAMA

LIŪTAS

Visata ruošia asmeninę staigmeną – galimybę sutikti antrąją pusę ir patirti švelnius jausmus. Kai kurių vienišių laukia ištisas meilės nuotykių kaleidoskopas. Merkurijus skatins naujų ryšių, draugų atsiradimą jūsų gyvenime. Vertėtų neleisti laiko veltui, išnaudoti progas savišvietai. Naudinga būtų kelti kvalifikaciją arba siekti aukštojo mokslo. Žvaigždės pataria su kolegomis ne tik dirbti, bet ir kur nors drauge nueiti.

MERGELĖ

Merkurijui darant kilpą, laukite žmonių ar situacijų, sugrįšiančių iš praeities. Neskubėdami, ramiai galėsite gilintis į savo mintis, kurti planus ir ruoštis įgyvendinti susikaupusias idėjas. Šiuo metu palanku parduoti nekilnojamąjį turtą ar pasiruošti verslo plėtrai. Venera globos šeimas – santykiuose vyraus ramybė ir harmonija. Vienišiams tikėtina pažintis netolimoje kelionėje, tačiau ilgalaikių santykių vargu ar galima tikėtis.

REKLAMA
REKLAMA

SVARSTYKLĖS

Kilpą darantis Merkurijus drums vandenį, todėl porų santykiai bus nepastovūs: romantinius periodus keis audringi ginčai, lydimi dar audringesnių susitaikymų. Šeimoms gali tekti rimtai pagalvoti, kaip išsaugoti santuoką, jei, aišku, norisi išsaugoti. Galimi virškinimo sutrikimai, agresijos pliūpsniai. Marsas kels nuovargį, nervinę įtampą. Žvaigždės sako, kad dabar geras laikas apsilankyti pas odontologą.

SKORPIONAS.

Venera apdovanos žavesiu, tad vienišiams susidarys sąlygos užmegzti net keletą perspektyvių pažinčių. Turintiesiems partnerius reikės pasistengti neflirtuoti su kitais, nes tikrai neverta griauti to, ką sukūrėte. Lydės finansinė sėkmė. Patartina atidėti dalį įplaukų santaupoms ir nesiskolinti bei jokiu būdu neimti kreditų, nes atiduoti juos būtų labai sudėtinga. Gali būti, kad teks susirūpinti savo virškinamojo trakto veikla, galimos alerginės reakcijos.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

ŠAULYS

Galimas sugrįžimas prie senų reikalų tam, kad ištaisytumėte klaidas. Būsite sklidini optimizmo ir žavesio, kai kuriems pagaliau pavyks suprasti, kad neverta investuoti į žmogų, kuris neatsako į jūsų jausmus. Turintieji antras puses neišvengs pavydo priepuolių. Jei reikės, stenkitės pakovoti dėl mylimo žmogaus. Teks išmokti susitvarkyti su stresinėmis situacijomis. Neblogai būtų išbandyti sveikatinimosi procedūras, labai tiktų joga.

OŽIARAGIS

Merkurijus bus atsakingas už draugus ir bendraminčius, tad užmegsite daug palankių ryšių, kurių dėka realizuosite savo planus. Darbštumas, žemiškas racionalumas, kruopštumas ir atsakingumas – savybės, kurias šiuo metu pastebės darbdaviai, tad laikas palankus ir profesiniams laimėjimams įtvirtinti, ir naujam darbui ieškoti. Žvaigždės tvirtina, kad šiuo metu galite pradėti nuosavą verslą – jis seksis.

REKLAMA

VANDENIS

Metas palankus sugrįžti prie savo svajonės ir suplanuoti keletą žingsnelių į priekį. Marsas džiugins puikia savijauta ir sveikata. Ne visiems aplinkiniams patiks jūsų sėkmė, todėl, kad išvengtumėte susidūrimų, pasistenkite būti itin diplomatiški ir nekreipkite dėmesio į pavyduolius. Nors būsite energingi, tačiau treniruočių intensyvumą rekomenduojama sumažinti, nes jos neteiks reikiamos naudos.

ŽUVYS

Merkurijus paskatins susitikti su seniai matytais žmonėmis. Bendravimas, malonūs santykiai su bičiuliais suteiks puikių emocijų. Yra tikimybė įsimylėti užsienietį ar asmenį, gyvenantį toli nuo jūsų. Tai bus žmogus aukštesnės nei jūsų socialinės padėties. Būsite energingi ir aktyvūs. Tik gyvenimo kokybę gali pabloginti judamojo aparato skausmai. Jei jie taptų intensyvūs – nevenkite kreiptis pagalbos į specialistus.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų