REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Tirpsta kilogramai, bet ne užsispyrę riebaliukai pilvo srityje? Moterys dažnai sako, kad tai – sudėtingiausia lieknėjimo proceso dalis.

Tirpsta kilogramai, bet ne užsispyrę riebaliukai pilvo srityje? Moterys dažnai sako, kad tai – sudėtingiausia lieknėjimo proceso dalis.

REKLAMA

Riebalai ant pilvuko užsilieka todėl, kad juosmens ir klubų srityje yra daugiau riebalų ląstelių, kurios ne taip greitai reaguoja į lipolizę – riebalų skaidymosi procesą, rašoma foodprevent.com.

O jei šiai taip paplitusiai ir desperaciją keliančiai problemai būtų paprastas sprendimas? Jei egzistuotų natūralus gėrimas, kurį galima pasigaminti namuose ir kuris padeda atsikratyti pilvo riebalų? Ir kas, jei tai duotų greitų rezultatų?

Ką gi, toks gėrimas egzistuoja ir jis yra gaminamas iš 5 –6 labai paprastų ir lengvai prieinamų ingredientų, kurie greičiausiai jau yra jūsų šaldytuve, o jei ne – jų rasite artimiausioje parduotuvėje.

Šis gėrimas gaminamas iš agurkų, petražolių, kalendros, citrinos sulčių, imbiero ir alijošiaus sulčių ir jis geriamas prieš einant miegoti. Šis kokteilis gali pagreitinti medžiagų apykaitą naktinėmis lėtosios medžiagų apykaitos valandomis.

REKLAMA
REKLAMA

Kodėl tai veikia:

Įrodyta, kad agurkai padeda deginti riebalus nuo pilvo, nes juose yra daug vandens bei skaidulų, o tai – esminiai virškinimo proceso elementai. Agurkuose taip pat yra labai mažai kalorijų – viename agurke jų tik 45.

REKLAMA

Petražolės ir kalendros taip pat turi mažai kalorijų ir daug antioksidantų. Šiose žolelėse taip pat yra vitaminų bei mineralų bei natūralių diuretikų, kurie mažina skysčių užlaikymą ir taip padeda numesti svorio.

Citrinos sultyse yra vitamino C, kuris veikia kaip natūralus antioksidantas ir šalina toksinus. Kai toksinai yra pašalinti, jaučiatės geriau ir turite daugiau energijos sportuoti, o tai – labai svarbu pilvo riebalų deginimui.

Imbieras skatina medžiagų apykaitą, padeda tirpdyti pilvo riebalus ir užkerta kelią vidurių užkietėjimui, o tai padeda organizmui veikti tinkamai. Imbiere esantys organiniai junginiai reguliuoja cukraus kiekį kraujyje ir taip padeda nepersivalgyti.

REKLAMA
REKLAMA

Alijošiaus sultyse yra antioksidantų, kurie lėtina laisvųjų radikalų (toksinų) dauginimąsi organizme, kad ne tik jaustumėtės sveiki, bet ir būtumėte sveiki. Taip pat pastebėta, kad alijošiaus sultys padeda reguliuoti virškinimą ir išvengti vidurių užkietėjimo bei normalizuoti sveikųjų bakterijų kiekį žarnyne.

Kaip pasigaminti

Ingredientai:

1 citrina 1 agurkas 1 valgomasis šaukštas tarkuoto imbiero 1 valgomasis šaukštas alijošiaus sulčių truputis kalendros arba petražolių pusė stiklinės vandens

Paruošimo būdas

Sumaišykite ir trintuvu sutrinkite visus ingredientus. Pusę šio kokteilio išgerkite prieš miegą, o kitą pusę – ryte, kad jaustumėtės lengviau, energingiau ir pamirštumėte pilvo riebalus.

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų