REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Šią savaitę prie vairo susmukęs Giedrius Drukteinis sujaudino visą Lietuvą. Infarktą patyręs garsus vyras buvo gaivinamas reanimobilyje, o jau netrukus Santaros klinikose operuotas ir stebimas medikų.

Šią savaitę prie vairo susmukęs Giedrius Drukteinis sujaudino visą Lietuvą. Infarktą patyręs garsus vyras buvo gaivinamas reanimobilyje, o jau netrukus Santaros klinikose operuotas ir stebimas medikų.

REKLAMA

Praėjus porai dienų po nelaimės, naujienų portalui tv3.lt G.Drukteinio žmona papasakojo daugiau apie vyrą bei jo būklę po patirto infarkto.

Jau supranta humorą

Dar prieš kelias dienas, pakirsta skausmo, R.Drukteinienė telefonu žurnalistų prašė tik ramybės, tačiau penktadienio vakarą prakalbo apie tai, kaip jaučiasi laidų vedėjas G.Drukteinis. Jos teigimu, viskas keičiasi, būklė jau gerėja, vyras jau pabudo iš komos. 

„Jo būklė tikrai gerėja. Jis yra sąmoningas, viskas vyksta pagal gydymo planą. Šiandien džiaugiamės tuo, nes būklė išties gerėja.

REKLAMA
REKLAMA

Šiuo metu jis vis dar yra intensyvios terapijos skyriuje, tačiau pasikalbėti su juo jau galėjau.

Panašu, kad humorą jis jau supranta, šypsosi, kalba, todėl nuoširdžiai tikiuosi, kad jau netrukus jis pats galės papasakoti ir pakomentuoti, kaip jaučiasi“, – pasakoja Rima.

REKLAMA

Ji prisipažįsta, kad ir jos pačios nuotaika šiandien – daug geresnė ir pakilesnė, o širdyje ji tikinti, jog viskas eisis tik į gerą. greitąją iškvietė praeiviai

Viskas įvyko  staigiai

tv3.lt jo kolega ir bičiulis žurnalistas Domas Burkauskas sakė, kad viskas įvyko labai staigiai: „Viskas buvo labai keistai, aš ėjau pro šalį toje vietoje, kur jis važiavo automobiliu, rytoj turėjome kartu filmuoti. Ėjau pro šalį ir pamačiau panašią mašiną į jo ir tada Giedrių mašinoje.

Aplink buvo gal šeši žmonės, kurie ir kvietė greitąją. Po mano atėjimo greitoji atvyko iškart. Jie čiupo Giedrių ir gaivino mašinoje. Išlipęs medikas pasakė, kad jam – infarktas. Dar būtų kelios minutės, ir atgaivinti nebūtų pavykę“, – sakė draugas.

REKLAMA
REKLAMA

Gaivinimo metu D.Burkauskas buvo visada šalia. „Visa laimė, kad nelaimė įvyko prie raudono šviesoforo signalo, kai Giedrius tiesiog sėdėjo mašinoje, jis nevažiavo, nes tai būtų buvusi dar blogesnė ir tragiškesnė baigtis.

Jo automobilis taip ir liko stovėti, kai atvažiavo greitoji“, – kalbėjo ilgametis bičiulis.

Buvo vienas

Apie tai, kad garsiam vyrui prireikė skubios pagalbos, tv3.lt patvirtino Bendrosios pagalbos centro atstovė spaudai Vilma Juozevičiūtė.

Nelaimė įvyko prie Žvėryno tilto sankryžos. „Greitoji pagalba buvo kviečiama 14 valandų 27 minutės. Iškvietimai gauti net keli iš praeivių arba vairuotojų.

Kaip aiškėja, vyrui pasidarė bloga prie vairo, vairuojant automobilį. G.Drukteinis nelaimės metu buvo vienas. Vyras išvežtas į Santaros klinikas.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Į įvykio vietą išskubėjo ir medikai, ir policija, nes nelaimės vietoje liko vyro asmeninis turtas“, – komentavo V.Juozevičiūtė.

Buvo aktyvus

Dar antradienį vidurdienį vyras savo socialinio tinklo paskyroje pasidalijo jam aktualiomis žinutėmis bei buvo aktyvus.

Dieną prieš su naujienų portalu tv3.lt jis pasidalijo įžvalgomis apie vykusius prezidento rinkimus bei pastebėjimais apie tai, kaip elgėsi ir atrodė pirmoji šalies dama Diana Nausėdienė.

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų