REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Energingą, pakilios nuotaikos ir visada nepriekaištingai atrodantį etiketo specialistą, laidų vedėją Giedrių Drukteinį (49 m.) pakirto infarktas.

Energingą, pakilios nuotaikos ir visada nepriekaištingai atrodantį etiketo specialistą, laidų vedėją Giedrių Drukteinį (49 m.) pakirto infarktas.

REKLAMA

Greitąją iškvietė praeiviai 

Šią žinią naujienų portalui tv3.lt patvirtino jo kolega ir bičiulis žurnalistas Domas Burkauskas.

„Viskas buvo labai keistai, aš ėjau pro šalį toje vietoje, kur jis važiavo automobiliu, rytoj turėjome kartu filmuoti. Ėjau pro šalį ir pamačiau panašią mašiną į jo ir tada Giedrių mašinoje.

Aplink buvo gal šeši žmonės, kurie ir kvietė greitąją. Po mano atėjimo greitoji atvyko iškart. Jie čiupo Giedrių ir gaivino mašinoje. Išlipęs medikas pasakė, kad jam – infarktas. Dar būtų kelios minutės, ir atgaivinti nebūtų pavykę“, – sakė draugas. 

Gaivinimo metu D.Burkauskas buvo visada šalia. „Visa laimė, kad nelaimė įvyko prie raudono šviesoforo signalo, kai Giedrius tiesiog sėdėjo mašinoje, jis nevažiavo, nes tai būtų buvusi dar blogesnė ir tragiškesnė baigtis.

REKLAMA
REKLAMA

Jo automobilis taip ir liko stovėti, kai atvažiavo greitoji“, – kalbėjo ilgametis bičiulis.

Buvo vienas

Apie tai, kad garsiam vyrui prireikė skubios pagalbos, tv3.lt patvirtino Bendrosios pagalbos centro atstovė spaudai Vilma Juozevičiūtė.

REKLAMA

Nelaimė įvyko prie Žvėryno tilto sankryžos. „Greitoji pagalba buvo kviečiama 14 valandų 27 minutės. Iškvietimai gauti net keli iš praeivių arba vairuotojų.

Kaip aiškėja, vyrui pasidarė bloga prie vairo, vairuojant automobilį. G.Drukteinis nelaimės metu buvo vienas.

Vyras išvežtas į Santaros klinikas.

Į įvykio vietą išskubėjo ir medikai, ir policija, nes nelaimės vietoje liko vyro asmeninis turtas“, – komentavo V.Juozevičiūtė.

Buvo aktyvus

Dar antradienį vidurdienį vyras savo socialinio tinklo paskyroje pasidalijo jam aktualiomis žinutėmis bei buvo aktyvus.

Dieną prieš su naujienų portalu tv3.lt jis pasidalijo įžvalgomis apie vykusius prezidento rinkimus bei pastebėjimais apie tai, kaip elgėsi ir atrodė pirmoji šalies dama Diana Nausėdienė.

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų