REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Sužinokite, kas jūsų laukia šią savaitę. Tam pateikiame išsamią prognozę visiems Zodiako ženklams.

Sužinokite, kas jūsų laukia šią savaitę. Tam pateikiame išsamią prognozę visiems Zodiako ženklams.

REKLAMA

AVINAS. Marsas skatins daugelio jūsų gyvenimo sričių pokyčius. Būsite aktyvūs ir iniciatyvūs užmezgant dalykines ir asmenines pažintis. Patyrus netikėtumų tuoj pat pajausite laukiantį draugo petį ar ištiestą pagalbos ranką. Noriai bendrausite, svečiuositės, lankysitės vakarėliuose ir prezentacijose, o tai reiškia, kad bus ir naujų pažinčių. Būkite žavūs, įdomūs, nes būtent dabar žvaigždės jums suteikia šansą surasti laimę meilėje.

JAUTIS. Veneros kelionė Jaučio ženklu turėtų tapti jūsų finansinio klestėjimo ir karjeros skrydžio apogėjumi. Verslininkams palanku apmąstyti dalykinių kontaktų plėtrą, o draugų ar kolegų idėjos pravers kuriant savo gerbūvį. Kad netektų pralaimėti, žvaigždės pataria nepervertinti savo jėgų ir galimybių. Tai tinka ir jūsų asmeniniam gyvenimui – jei patinkantis asmuo neatsako į jūsų jausmus, nespauskite jo, nes tik veltui sugaišite laiką.

DVYNIAI. Merkurijus padės pasinaudoti bendravimo sugebėjimais ir išpešti iš to asmeninės naudos – įgyti naudingų pažįstamų ir užsitikrinti jų paramą ateityje. Dalykiniuose santykiuose būsite taktiški ir diplomatiški. Santykiai su mylimuoju vystysis sparčiai, tuo tikrai būsite patenkinti. Vienišiems žvaigždės žada netikėtą ir originalią galimybę susitikti savo antrąją pusę, tad būkite pasiruošę, kad nepražiopsotumėte.

REKLAMA
REKLAMA

VĖŽYS. Situacija jums gali atrodyti nestabili, o tai kels nerimą. Saturnas gali sukelti finansinių sunkumų. Nesinervinkite – verčiau stenkitės subalansuoti pajamas ir išlaidas. Problemas darbe ar versle padės įveikti dalykiniai partneriai ir šeimos narių supratingumas. Palankus metas užbaigti atgyvenusius santykius, na, o vienas kitą mylintieji kantriai ištvers nepriteklių. Žvaigždės įspėja jokiu būdu nelįsti į skolas.

REKLAMA

LIŪTAS. Dabar ne metas pokyčiams, nes Merkurijus į jūsų gyvenimą gali įnešti nesusipratimų ir painiavos, o jums teks ilgokai paplušėti, kad viskas stotųsi į savo vietas. Stengsitės pabaigti senus darbus, pasinersite į rutiną. Asmeninis gyvenimas bus stabilus ir ramus, jei patys neužvesite artimųjų savo kaprizais ar nepagrįstais įtarinėjimais. Žvaigždės įspėja, kad šiuo metu neturėtumėte priiminėti jokių svarbių sprendimų ar pradėti naujų projektų.

MERGELĖ. Merkurijaus įtakoje lengvai ir efektyviai bendrausite. Nepersistenkite darbe, nes vadovai ir taip pastebės jūsų uolumą. Pajautę nuovargį – pailsėkite: tai darbo reikalams nepakenks. Saugokitės, kad gerbėjai iš praeities neatšaldytų santykių su nuolatiniu partneriu. Žvaigždės sako, kad būtent dabar galite surasti naują metodą, leidžiantį reguliariai pasipildyti kišenę ir išspręsti daugumą finansinių problemų.

REKLAMA
REKLAMA

SVARSTYKLĖS. Stipri Venera nudžiugins jus reikšmingais įvykiais, atvers naujas asmeninio, kūrybinio ir profesinio augimo galimybes. Visi jūsų darbai bus matomi, todėl tikėtina ir kritika, ir pavyduolių pinklės. Stenkitės nereaguoti į išpuolius, nes netrukus jūsų nuopelnai bus pastebėti ir tinkamai įvertinti. Be to, žvaigždės žada sėkmę asmeniniuose santykiuose ir pataria nepamiršti, kad meilė – brangesnė už pinigus.

SKORPIONAS. Plutono dėka galite tikėtis gerų veiklos dividendų, o ir meilės reikalai seksis puikiai. Intriguosite savo paslaptingumu ir žavesiu. Būsite kūrybiški. Tai puikus laikas poilsiui ir pramogoms. Finansiniai reikalai taip pat klostysis sėkmingai: profesinė veikla ženkliai padidins jūsų sąskaitos likutį, todėl neužmirškite pasilepinti. Žvaigždės pataria atsinaujinti garderobą, apsilankyti gerame salone ar susikurti naują įvaizdį.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

ŠAULYS. Jupiteris padės jums sutvarkyti šeimyninius reikalus, pagerinti emocinę atmosferą, pašalinti konfliktus. Nesinorės susibūrimų, vengsite triukšmingų draugijų, – vietoj jų rinksitės vienumą arba artimųjų ratą. Asmeniniame gyvenime turėtumėte labiau pasitikėti mylimu žmogumi. Darbe seksis vidutiniškai, tad žvaigždės pataria mažiau painiotis vadovybei po kojomis ir visas pavestas užduotis stengtis atlikti kruopščiau nei bet kada.

OŽIARAGIS. Jūsų aktyvumas ir iniciatyvumas kryps ne tiek į profesinę veiklą, kiek į asmeninį gyvenimą. Nors ir ne metas aktyvioms poros paieškoms, bet verta prisiminti, kad geriausia priemonė dėmesiui patraukti – šypsena. Padėties šeimininkais, sako žvaigždės, išliksite tuo atveju, jei suimsite save į rankas ir ramiai reaguosite į laikinus sunkumus. Beje, galimos finansinės problemos, bet jos – neilgalaikės.

REKLAMA

VANDENIS. Mėnulis leis daugiau laiko skirti savo asmeniniam gyvenimui ir tam, kad santykiuose būtų daugiau meilės ir supratimo. Darbas neliūdins, bet neleis ir atsipalaiduoti: kuo rimčiau dirbsite, tuo daugiau naudos turėsite. Metas palankus seniems ryšiams atnaujinti, turimoms skoloms grąžinti. Jei į jūsų širdį įsmigs Amūro strėlė, drąsiai rodykite iniciatyvą: žvaigždės sako, kad tai – jūsų šansas.

ŽUVYS. Lilit gali įnešti daug chaoso ir nerimo į jūsų gyvenimą. Reikalai eisis ne taip, kaip norėtųsi, o tvarkai palaikyti prireiks ir jėgų, ir laisvo laiko. Gyvenimo džiaugsmai taip pat nepraeis pro šalį. Puikiai sutarsite su mylimu žmogumi, jei meilės pergales ir pralaimėjimus priimsite be emocijų. Tie verslininkai ir prekeiviai, kurie bus lankstūs ir išradingi, pasak žvaigždžių, pajaus ženklų piniginės pastorėjimą.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų