REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Pirmadienis zodiako ženklams bus kupinas iššūkių ir išbandymų. Nepasiduokite sunkumams ir viskas grįš su kaupu.

Pirmadienis zodiako ženklams bus kupinas iššūkių ir išbandymų. Nepasiduokite sunkumams ir viskas grįš su kaupu.

REKLAMA

Avinas

 

Šiandien turbūt pavyks neblogai padirbėti, jeigu imsitės suplanuotų darbų. Deja, nelabai seksis susikalbėti su aplinkiniais. Atsargiau reiškite savo nuomonę, pagal galimybes patikrinkite gaunamą informaciją. Saugokite sveikatą.

Tauras

Šiandien malonu bus pabendrauti su draugais, gerbėjais, užsiimti bendru hobiu. Itin aktualūs gali būti meilės, partnerystės reikalai. Kai kurie iš jūsų gali netikėtai patirti, kad romantiški jausmai tarsi naujai atgyja.

Dvyniai

Šiandien į viską žvelgsite plačiau, kūrybiškiau, būsite linkę siekti kompromiso, psichologinio įsijautimo. Jeigu eisite į viešą renginį, vyksite į kelionę, patirsite įspūdžių, įgausite patirties.

Vėžys

Jums rūpės kalbėtis apie filosofiją, ezoteriką, sąmokslo teorijas, politiką, užsienį, arba į tokias temas mėgins įtraukti aplinkiniai. Tikėtinas laiškas ar žinia iš toli. Jeigu laukia egzaminas, rimtai pasimokykite.

REKLAMA
REKLAMA

Liūtas

Jeigu neužsisėdėsite namuose, nepasiduosite inercijai, ši diena bus spalvinga. Tikėtinas susitikimas su įdomia kompanija ar vienu iš jos narių, o gal ir naujos pažintys.

REKLAMA

Mergelė

Puoselėsite iliuzijas, susijusias su meile, kūryba, menu, netradicine savigyda. Tačiau tikro pasitikėjimo savo jėgomis jums trūks. Galbūt teks paneigti savo paskleistą gandą, išsisukinėti. Įsiklausykite į sustiprėjusią intuiciją.

Svarstyklės

Būsite nusiteikę postringauti apie viską ir kartu apie nieką. Jei fantazijas pastiprinsite realiais darbais, sulauksite palankaus aplinkinių įvertinimo. Galite suintriguoti patinkantį asmenį. Vis dėlto labiau nei kas kita domins svaigalai, menas.

Skorpionas

Su partneriais aiškinsitės piniginius, turtinius klausimus. Būsite nusiteikę dalintis finansine našta, bet tik tokiu būdu, kokiu norite jūs, nors tai ir nesolidaru. Galite planuoti nekilnojamojo turto įsigijimą, pardavimą ar kt.

REKLAMA
REKLAMA

Šaulys

Jūs galite pernelyg kišti nosį į svetimus reikalus, piršti savo nuomonę arba siūlytis į svečius. Arba patys to sulauksite. Bus nelengva įtikti, jei kam nors turite paruošti dovaną, pasveikinimą, atsilyginti už paslaugą, ką nors išnuomoti ar pan.

Ožiaragis

Trauks namų jaukumas bei ramybė. Noriai bendrausite su šeimos nariais, kaimynais, tačiau patys nesuvokdami galite ką nors įžeisti, sumenkinti. Nesielkite taip, tarsi kiti būtų mažiau protingi.

Vandenis

Augs noras demonstruoti žavesį, būti dėmesio centre. Tikriausiai su jumis nenuobodžiaus nei artimi, nei svetimi. Tiktų pasportuoti, nueiti į pramoginį renginį ar sudalyvauti žaidime.

Žuvys

Nepersistenkite prasiblaškymui ieškodami pramogų, nes tykos nesusipratimai. Verčiau pasirūpinkite savo bei namiškių sveikata, išvaizda, kasdieniais reikalais, o ypač vaikais, jų emocine ir fizine būkle.

Šaltinis: vytautus.com

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų