REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Gegužės 25 horoskopas 12 zodiako ženklų:

Avinas

Darbe (jei šiandien reikia dirbti) gali tekti padirbėti už du. Stenkitės, nes neatsakingai atliktas darbas atneštų nemalonumų. Regis, gana daug dėmesio skirsite savo sveikatai, įvaizdžiui arba augintiniams.

Tauras

Šiandien pasižymėsite gebėjimu lanksčiai bendrauti. Tačiau jūsų jausmingumas, dėmesingumas gali būti suprasti ne visiškai taip, kaip tikitės. Galbūt antroji pusė, pašnekovas nori kažko kito, nei gauna iš jūsų.

Dvyniai

Įmanomas ryškus atsinaujinimas arba slegiančios naštos nusimetimas. Tikriausiai finansiniuose ir darbo reikaluose nevengsite rizikos. Pasisaugokite sukčių.

Vėžys

Regis, produktyviai padirbėsite prie interneto: rasite dominančios informacijos, užmegsite ryšį. Įmanoma parama, protegavimas iš įtakingų pažįstamų pusės. Galima laukta žinia iš toli.

REKLAMA
REKLAMA

Liūtas

Reikės įtempti valią, kad pajėgtumėte atlikti būtinus reikalus, kurių pasirodys visa gausybė. Vienaip ar kitaip gali būti paliestas jūsų profesinis ar politinis statusas, autoriteto ar kompetencijos klausimas.

REKLAMA

Mergelė

Visą dieną su įvairiais pasiūlymais jus aktyviai atakuos seni ir nauji pažįstami, draugai. Gali būti, kad dalyvaudami masiniame renginyje užmegsite reikšmingų ryšių.

Svarstyklės

Jeigu įmanoma, šiandieną palepinkite save poilsiu ir ramybe. Nesistenkite įsiteikti draugams ir nedalyvaukite kolektyviniuose susibūrimuose, jei jaučiate, kad norisi atsiriboti. Įsiklausykite į sielos poreikius.

Skorpionas

Šiandien galima tikėtis pasitenkinimo iš socialinės, visuomeninės bei kūrybinės veiklos, savo vaidmens kolektyviniame projekte ir pan. reikalų. Jausitės padarę kažką reikšmingą arba suteikę gerų įspūdžių aplinkiniams.

REKLAMA
REKLAMA

Šaulys

Šiandien prarasite saiko pojūtį, jeigu užsuksite į prekybos centrą. Tikriausiai iššvaistysite pinigų gražiems daiktams, gardumynams, o vėliau dėl to graušitės bei patys sau kursite įvairius pasiteisinimus.

Ožiaragis

Šiandien neblogai seksis gilintis į aktualius klausimus, kaupti informaciją, ją apdoroti, rašyti laiškus, tvarkyti įvairius raštus. Pasijusite atgavę sugebėjimą džiaugtis smulkmenomis, paprasčiausiu bendravimu.

Vandenis

Jeigu ne fiziniai negalavimai, tai emocinės dilemos drums jums nuotaiką. Visgi galite puikiai pasidarbuoti namuose, buityje. Venkite šeiminių konfliktų. Saugokitės sukčių, vagių, venkite svaigalų.

Žuvys

Puikiai seksis tiems, kurie užsiima šou verslu, organizuoja pramogas, varžybas, mokymus ir pan. Jeigu visas jūsų dėmesys bus nukreiptas į vaikus, tai šiandien ypač seksis su jais bendrauti, ugdyti jų gabumus, mokyti.

Šaltinis: www.vytautus.com

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų