REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
20
Gerda Žemaitė (nuotr. fotodiena/Justino Auškelio)

TV3 laidos „TV Pagalba“ žvaigždė Gerda Žemaitė prieš daugiau nei mėnesį tapo mama. Moteris pripažįsta, kad ji iki šiol gyvena pačiomis gražiausiomis akimirkomis, o rūpintis sūnumi Nikolu jai – vienas malonumas.

20

TV3 laidos „TV Pagalba“ žvaigždė Gerda Žemaitė prieš daugiau nei mėnesį tapo mama. Moteris pripažįsta, kad ji iki šiol gyvena pačiomis gražiausiomis akimirkomis, o rūpintis sūnumi Nikolu jai – vienas malonumas.

REKLAMA

Su tv3.lt portalu kalbėjusi Gerda Žemaitė prisipažįsta, kad ji kol kas savo buvusių formų vis dar neatgavo ir kiekvieną dieną leidžia sau pasimėgauti saldžiais gaminiais.

„Kol maitini, dar nelabai ir yra ką prisižiūrėti, labai norisi man dar saldumynų, beveik po pusę torto suvalgau kiekvieną dieną, todėl tikrai sunku tikėtis tų buvusių formų“, – juokiasi „TV Pagalbos“ žvaigždė.

Pirmą kartą išvyko ilgesniam laikui

Moteris atskleidžia, kad iki pradinio jos svorio jai reiktų numesti dar penkis kilogramus, bet giliai širdyje ji norėtų atsikratyti iš viso septynių kilogramų.

REKLAMA
REKLAMA

Paklausta apie motinystės rūpesčius, G. Žemaitė šypteli, kad ji vis dar nejaučia jokių sunkumų, o šią savaitę ji pirmą kartą išvyko iš namų be mažylio ir apsilankė TV3 vasarinio klipo filmavime.

REKLAMA

„Pirmą kartą išvykau ir ilgesniam laikui palikau mažylį su tėčiu. Vien čia važiuodama skambinau jau kelis kartus paklausti, ar viskas yra gerai namuose“, – prisipažįsta moteris.

Šis vaikelis G. Žemaitei jau antrasis, tačiau kaip sako pati pašnekovė, visiška priešingybė jos pirmajai atžalai.

„Vaikutis toks ramus, šypsosi nuolatos, suverkia nebent, kai atsikelia naktį porą kartų valgyti ar pilvuką skauda. Jis labai geras, bijau net prisikalbėti“, – juokiasi ji.

Į darbus grįžti neskuba

Mažyliu Nikolu G. Žemaitė rūpinasi drauge su savo vyru ir patikina, kad pagalbos iš aplinkinių kol kas tikrai nereikia. Pati moteris kalbėdama apie motinystę švyti ir patikina, kad jai yra vienas malonumas būti su vaikučiu namuose.

REKLAMA
REKLAMA

„Nežinau, kaip reikės grįžti į darbą, stengiuosi apie tai negalvoti, nors planuoju po truputį pradėti dirbti nuo rudens. Vieną, kitą kartą pasifilmuoti, bet tikrai ne pilna koja ir tikrai ne iš karto stačia galva, norisi ilgiau pabūti namuose.

Nesinori kažko praleisti, viskas taip greitai keičiasi – tai šypsotis pradeda, tai rankytę tiesia, kiekviena akimirka man labai brangi“, – sako dviejų vaikų mama.

Vasarą praleis Lietuvoje

Pirmojo savo vaiko G. Žemaitė susilaukė būdama 22-ejų, todėl ir ji pati patikina, kad į motinystė dabar ji žiūri visai kitaip nei anksčiau:

„Tada kažkaip atrodė, kad galima išprotėti tarp keturių sienų, o dabar atrodo, kad galėčiau būti tik su juo“.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Pasidomėjus, kokie nusimato šeimos vasaros planai, G. Žemaitė atvirauja, kad kol kas jie keliauti į užsienį vis dar nesiryžta ir vasarą praleis čia, Lietuvoje.

„Kai laukiausi, sakiau, kad tikrai važiuosiu, lėksiu, vasarą bent į Turkiją. Tačiau kai gimė vaikutis, mąstymas pasikeitė. Toli važiuoti nesinori, baiminuosi visko, man atrodo, kad jeigu kažkas atsitiks: susloguos, pradės karščiuoti.

Todėl kol kas kelionių atsisakysime, turime ir labai gražų lietuvišką pajūrį“, – atvirauja G. Žemaitė.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų