REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Norite intensyvesnių orgazmų? Radę šias erogenines zonas neabejotinai džiaugsitės dar malonesniu seksu, rašoma dailystar.co.uk.

Norite intensyvesnių orgazmų? Radę šias erogenines zonas neabejotinai džiaugsitės dar malonesniu seksu, rašoma dailystar.co.uk.

REKLAMA

Jei norite tikrus virpesius keliančio orgazmo, negalima apsieiti be preliudijos. Jei skirsite laiko savo partnerės ar partnerio malonumo taškams, jų orgazmas bus dar stipresni.

Kūne yra keletas erogeninių zonų, kurioms reikia papildomo dėmesio. Bet kur jas rasti?

„Daily Star Online“ apie tai kalbasi su „Lovehoney“ seksperte Annabelle Knight.

Kas yra erogeninė zona?

Žodis erogeninė yra kilęs iš graikų kalbos ir reiškia meilę. Jis vartojamas prisilietimams jautrioms kūno vietoms nurodyti,

Stimuliuojant šias vietas seksualiai susijaudinama. Jas liečiant sekso metu taip pat galima išgauti intensyvesnį orgazmą.

Kur yra erogeninės zonos?

Priešingai nei dažnai manoma, erogeninės zonos yra ne tik aplink lytinius organus.

Nors prisilietimai prie taško G, varpos ir klitorio neabejotinai yra malonūs, dėmesys patinka ir kai kurioms kitoms, rečiau jo sulaukiančioms vietoms.

REKLAMA
REKLAMA

Meilės žaidimų guru Annabelle Knight žmones ragina daugiau dėmesio skirti lūpoms. Lūpose yra labai daug jautrių taškų ir nervų galiukų, todėl tikrai verta miegamajame daugiau bučiuotis.

REKLAMA

Annabelle sako: „Lūpos. Tai pati akivaizdžiausia ir dažniausiai pamirštama erogeninė zona. Gali būti, kad kadangi lūpas matome nuolat, daugelis jų nemato kaip labai seksualaus elemento.

Lūpos yra daugiau nei 100 kartų jautresnės už pirštų galiukus ir jas galima įtraukti į kone bet kurį sekso žaidimą.

Kai kurios moterys nuo ilgo bučiavimosi ar malonindamos partnerį oraliniu seksu net patiria orgazmą...

Bučinių orgazmuose susilieja trys pojūčiai – lietimas, skonis ir kvapas.

Tinkamos šių trijų pojūčių kombinacijos rezultatas – orgazmiškas bučinys.“

Toliau, tiek vyrams, tiek moterims patinka, kai liečiami jų speneliai. Moterys nuo krūtų glamonėjimo gali patirti orgazmą.

REKLAMA
REKLAMA

Gali būti, kad taip yra dėl šioje zonoje esančių daugelio nervų galiukų. Sekspertė Annabelle komentuoja: „Manoma, kad tik 1% moterų gali patirti orgazmą vien nuo spenelių stimuliavimo.

Naujausi tyrimai yra parodę, kad stimuliuojant spenelius smegenys įsižiebia tokiu pat būdu, kaip kai stimuliuojamas klitoris, gimdos kaklelis ir makštis.

Taigi, nors šios kūno dalys ir nėra viena šalia kitos, į jų lietimą reaguojame labai panašiai.“

Ji pridūrė: „Taip pat ir speneliai savaip reaguoja į seksualinę stimuliaciją – jie sustangrėja ir sukietėja.

Tantrinio sekso mėgėjai tiki, kad taip yra dėl to, kad speneliai yra labai arti širdies.

Gali būti, bet man daug labiau tikėtina tai, kad speneliuose yra maždaug aštuoni šimtai nervų galiukų, kuriuos visus galima stimuliuoti orgazmui skirtais geliais ir balzamais.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Aktyvieji jų ingredientai sustiprina nervų galiukų reakcijas į prisilietimus, todėl jie daug stipriau reaguoja į seksualinį jaudinimą.

Tai padidina tikimybę, kad moteris patirs orgazmą vien nuo spenelių stimuliavimo.“

Galiausiai, meilės ir santykių ekspertė rekomenduoja prieš „einant prie reikalo“ masažuoti galvą. Ypatingą nuotaiką galima sukurti ir glostant partnerės ar partnerio plaukus.

Annabelle aiškina: Galvoje yra labai labai daug nervų galiukų ir visiems jiems patinka jūsų partnerio dėmesys. Įrodyta, kad galvos masažas prieš preliudiją sustiprina malonumą ir suteikia pilnesnę ir intymesnę seksualinę patirtį.

Rekomenduoju kaitalioti stiprumą ir masažuoti tiek pirštų galiukais, tiek platesniais prisilietimais. Svarbu žiūrėti, kaip jūsų partneris reaguoja į skirtingus prisilietimus ir pagal tai pritaikyti masažą.“

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų