REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Darbo savaitės pradžia paprastai būna gana sunki, tačiau šiandien žadama gana malonių staigmenų. Pasitikrinkite, ką šiandien pranašauja žvaigždės.

Darbo savaitės pradžia paprastai būna gana sunki, tačiau šiandien žadama gana malonių staigmenų. Pasitikrinkite, ką šiandien pranašauja žvaigždės.

REKLAMA

Avinas

Gali atsirasti daugiau reikalų su žiniasklaida, domins reklamos veikla, prekyba. Įmanomi giminaičių, senų bičiulių vizitai arba skambučiai.

Tauras

Šiandieną derėtų kartu su šeima aptarti bendrą biudžetą, pakoreguoti planus, jei jie neracionalūs. Pasikonsultuokite su žinovais dėl reikalų, susijusių su nekilnojamuoju turtu, statybomis, komercija, nuoma, apdaila.

Dvyniai

Ši diena jums turėtų būti nebloga. Galimi neblogi pasiekimai meno, pramogų verslo, sporto, vaikų ugdymo bei kitose srityse. Pasimatymai neturėtų nuvilti.

Vėžys

Konkrečių rezultatų ar naujienų galite tikėtis darbe. Ne pro šalį būtų keisti mitybą į sveikesnę, išsivalyti organizmą, peržiūrėti spintą ir pagalvoti, kaip ją atnaujinti.

REKLAMA
REKLAMA

Liūtas

Labai aktualus bus meilės arba verslo partnerystės klausimas. Būsite nusiteikę bendravimui, tarpininkavimui, įvairių ryšių mezgimui. Galbūt įsigysite naudingą sąjungininką ir pan.

REKLAMA

Mergelė

Ši diena bus svarbi, jei tvarkote investicijų, palikimo, draudimo reikalus. Palanku ieškoti partnerių, rėmėjų. Jeigu galite pasitarti su reikalą gerai išmanančiu asmeniu, tai nedelsdami taip ir padarykite.

Svarstyklės

Galite gauti neblogą žinią iš toli arba pasiūlymą, susijusį su užsieniu. Galbūt ruošitės vykti į kelionę, stengsitės įsigyti vertingą pirkinį užsisakydami internetu ar pan. Palanku tartis dėl teisinių reikalų.

Skorpionas

Regis, šiandien teks spręsti aibę smulkių problemų ir tai malonumo neatneš. Galite sulaukti svarbių asmenų dėmesio, bet ne visos viltys pasiteisins. Sėkmei trukdys jūsų egocentriškumas ir įsitikinimas, kad visur esate teisūs.

REKLAMA
REKLAMA

Šaulys

Šiandien būsite nusiteikę elgtis maloniai ir teisingai bei tikėsitės daugiau geranoriškumo iš aplinkinių. Aiškiai išsakykite nuomonę ir pageidavimus, kad kitų neklaidintumėte.

Ožiaragis

Pasižymėsite puikia intuicija, bet labiau slėgs vienatvė bei veidrodyje pastebimi ar su sveikata susiję trūkumai. Galbūt regsite slaptą planą. Tikslinga labiau planuoti darbo ir poilsio laiką.

Vandenis

Iš ryto pasistenkite užbaigti svarbius darbus. Stenkitės kuo pozityviau mąstyti bei tinkamai elgtis.

Žuvys

Šiandien galima mėginti sudaryti komercines, nuomos sutartis, įsigyti materialinių vertybių, tartis dėl kredito. Yra vilties, kad pavyks naudinga linkme pakreipti kai kuriuos aktualius reikalus.

Šaltinis: www.vytautus.com

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų