REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
12
Horoskopai  (nuotr. 123rf.com)

Šiandien valdys intrigos ir neigiamos emocijos. Vertėtų saugoti savo sveikatą bei ir nepasiklaiuti vien nuojauta.

12

Šiandien valdys intrigos ir neigiamos emocijos. Vertėtų saugoti savo sveikatą bei ir nepasiklaiuti vien nuojauta.

REKLAMA

Avinas

Neskubėkite ginčytis, ką nors teigti ar įrodinėti: pirmas įspūdis ne visada teisingas. Netinkamas laikas žadėti, įsipareigoti.

Tauras

Laikinai viskas gali įstrigti, ir jei kas nors nepavyks iš karto, ramiai atidėkite reikalą bent jau rytdienai. Verta atidžiau įsiklausyti į artimųjų poreikius. Būkite atsargesni su buitine technika namuose.

Dvyniai

Augs meilės, džiaugsmo poreikis, tačiau tai gana sudėtingas, konfliktinis laikas, kai gerais norais nuvažiuojama ir į vieną požemių karalystę... Nepykite ant vaikų, sutuoktinio, mylimo žmogaus ir nieko nekaltinkite.

Vėžys

Nepraraskite santūrumo ir sveikos nuovokos susidūrę su jus netenkinančiais dalykais darbe (jei šiandien reikia dirbti). Bet jei įsigilinsite į tai, kas jus erzina, išvysite, jog nirštate dėl niekų.

REKLAMA
REKLAMA

Liūtas

Nusivilti nereikės rimto pagrindo, būsite linkę sutirštinti spalvas. Galite perdėtai kritiškai reaguoti į partnerius (ir sutuoktinį), kai kuriuos draugus.

REKLAMA

Mergelė

Pasistenkite, kad nepristigtų net tik šaltakraujiškumo, bet ir humoro jausmo. Visur būkite atsargesni, apdairesni.

Svarstyklės

Tikslas negali pateisinti priemonių, tad kad ir kokie iš pažiūros taurūs būtų jūsų motyvai, nesivelkite į intrigas darbe, niekam nereikškite ultimatumų (jausmų srityje taip pat).

Skorpionas

Nekeiskite savo apsisprendimo ir nuomonės apie jums artimus žmones, draugus: jus bus lengva suorientuoti ne ta linkme.

Šaulys

Nepasikliaukite laime, atsitiktinumu bei draugų pažadais. Imkitės tik to, ką galite vieni sutvarkyti, dėl ko esate įsitikinę, kad pavyks.

REKLAMA
REKLAMA

Ožiaragis

Jausitės gana nesmagiai: sustiprės nerimas, įtarumas. Bet jei nepasiduosite netikusioms nuotaikoms, sugebėsite ne vieną svarbų reikalą sutvarkyti, nes tai gerųjų permainų, netikėtos pagalbos diena.

Vandenis

Nieko svarbaus nespręskite. Nepiktnaudžiaukite savo ir savo šeimos, partnerių jėga, valdžia, įtaka. Labiau įsiklausykite į nuojautas, draugų užuominas.

Žuvys

Ši diena yra tikras kantrybės išbandymas. Jums norisi tiek gero nuveikti, tačiau pasirodys, kad arba to niekam nereikia, arba jums neišeina tai, kas visada pavyksta.

Šaltinis: vytautus.com

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų