REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
36
Zodiako ženklai (nuotr. 123rf.com)

2019 metų gegužės 15 dieną Venera paliko aistringąjį Aviną ir įžengė į materialiojo Jaučio valdas. Čia meilės, moterų, materialumo, vertybių planeta karaliaus iki birželio 9 dienos.

36

2019 metų gegužės 15 dieną Venera paliko aistringąjį Aviną ir įžengė į materialiojo Jaučio valdas. Čia meilės, moterų, materialumo, vertybių planeta karaliaus iki birželio 9 dienos.

REKLAMA

Visu laikotarpiu planeta formuos aspektus su skirtingomis planetomis, vadinasi provokuos skirtingus įvykius:

Veneros ir Urano jungtis (aspekto pasireiškimo laikotarpis nuo 05.16 iki 05.20, kulminacija 05.18). Tai tipinis išprotėjusios meilės aspektas. Meilė, jausmai gali jus ištikti staiga ir tada, kai mažiausiai to tikėjotės. Tačiau pats aspektas iš principo ilgalaikiškumo nežada, vadinasi, mėgaukitės ir nieko nesitikėkite. Finansine prasme aspektas gali suveikti kaip netikėtos pajamos, dovanos. Pinigai lengvai ateis, lengvai ir bus išleisti. Tokiomis dienomis nereikėtų pasirašyti finansinių sutarčių, skolintis ar skolinti, tuoktis.

Veneros ir Neptūno sekstilis ( 05.28-06.02). Neptūnas astrologijoje yra atsakingas už idealus, svajones, įsivaizduojamą tobulumą, dvasinį išaukštinimą. Šiai planetai formuojant harmoningą aspektą tikėtini ypatingi susitikimai, jausminio gyvenimo aspekto išaukštinimas, tiesa, dažniausiai platoniškas ( fantazijose). Tokiu metu puikūs darbai gims kūrėjų rankose, kompozitorių galvose.

REKLAMA
REKLAMA

Veneros ir Saturno trinas ( 05.29-06.02). Saturnas yra atsakingas už atsakomybę, Venera už jausmus. Todėl tai puikus metas įsipareigoti. Finansine prasme šios dienos turėtų būti skirtos savo finansų planavimui, tikslų kėlimui.

REKLAMA

Veneros ir Plutono trinas ( 05.30-06.04). Aspektas vėl apie meilę ir jausmus. Šis vienas stipriausių, kokie tik gali būti. Mat Plutono energijai pasipriešinti neįmanoma, vadinasi įvykiai tiesiog patys lips. Bus fatališkų susitikimų, kurie įrašyti gyvenimuose kaip neišvengiami, bus priesaikų apie amžiną meilę. Šitiems yra lemties išlikti ilgam.

Tiesiog Veneros padėtis Jautyje turi tokias reikšmes:

Veneros simbolika yra tiesiogiai susijusi su vertybėmis, grožio ir estetikos samprata, moteriškumu, finansais. Kuomet ši keliauja atitinkamu zodiako ženklu, jos savybės nusidažo pastarojo savybėmis.

REKLAMA
REKLAMA

Jautis priklauso žemės stichijai, fiksuotam kryžiui. Venera Jautyje yra savo namuose, čia jos funkcijos, savybės pasireiškia natūraliai, lengvai. Kadangi Jautis yra žemės stichijos ženklas, jam labai svarbu žemiškumas arba materialumas, apčiuopiami ir aiškūs dalykai, veiksmai.

Venera Jautyje orientuota į materialinį meilės aspektą, nes tik taip ji jaučiasi saugi. Dėl fiksuoto kryžiaus įtakos tokia Venera yra stabili, patikima. Čia mažai aistrų ir dūsavimų, euforijos ir meilės priesaikų. Daugiau fiziškumo: prisilietimų, mėgavimosi maistu, sekso malonumais, finansinių paskaičiavimų.

Tai geras laikas: įteisinti santykius; pirkti prabangos daiktus, rūbus, namų apyvokos daiktus, baldus; atskleisti savo įvaizdį, pasirūpinti savo garderobu; pradėti gydomųjų masažų kursą. Tai yra bendro pobūdžio informacija.

Jūsų astrologė Rasa Baliutavičiūtė Kungienė

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų