REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Lėktuvo keleivė buvo užklupta užsiimanti neįprastu dalyku – jos elgesį žmonės vertina dviprasmiškai, rašoma mirror.co.uk.

Lėktuvo keleivė buvo užklupta užsiimanti neįprastu dalyku – jos elgesį žmonės vertina dviprasmiškai, rašoma mirror.co.uk.

REKLAMA

Lėktuvuose žmonės daro daugybę keistų dalykų. Kai kurie pasidžiauna šlapią maudymosi kostiumėlį, kiti puola į isteriją, nes turi sėdėti šalia jiems nepatinkančio žmogaus.

Jei kada nors kas nors yra šalia jūsų nusimovęs batus ir nemalonaus kvapo pėdas pakišęs jums po nosimi, žinokite – būna ir blogiau.

Moteris, kurios vardas nežinomas, neseniai vieno skrydžio metu susilaukė stiprių reakcijų, o pasibjaurėjimą keliantis jos poelgis buvo nufotografuotas ir išplatintas viešumoje.

Šia jos nuotrauka buvo pasidalinta instagramo paskyroje „passengershaming“ (angl. keleivių gėdinimas).

Joje matoma moteris, patogiai įsitaisiusi ir iškėlusi kojas ant priešais esančios sėdynės. Basos jos pėdos patogiai kabo virš kitų žmonių galvų. Tačiau tai – dar ne viskas.

REKLAMA
REKLAMA

Moteris ant basų savo pėdų pakabino pilką skrybėlę, todėl atrodo, kad ji pėdas slepia nuo lėktuvo įgulos ir kitų keleivių, kurie galbūt jai dėl tokio elgesio priekaištautų.

REKLAMA

Arba tiesiog be kojinių ir batų jai ėmė šalti pėdos. Ši nuotrauka, kuria buvo pasidalinta pirmadienį, jau susilaukė daugiau nei 3 000 patiktukų.

Kai kuriems komentatoriams situacija pasirodė juokinga, vienas jų rašė: „Kadangi anglų kalba nėra mano gimtoji, iki šiol niekaip nesupratau, ką reiškia „galva virš kulnų“ (angl. head over heels – iki ausų). Dabar pagaliau suprantu.“

Kitas tiesiog pridūrė: „Ką gi... Tok io dar nemačiau.“

Trečia pridėjo: „Ji bent jau pėdas pridengė skrybėle? #šviesiojipusė“

Tačiau ne visiems keistas šios moters poelgis paliko įspūdį – daugelis jį vadino „keliančiu pasibjaurėjimą“.

Dar vienas žmogus komentavo: „Jei čia būtų mano vieta ir aš pamatyčiau tokį reikalą, tiesiog pasiusčiau.“

Kitas pridūrė: „Kiek daug bjaurių žmonių. Jiems tiesiog nėra galo.“ „Gal kada nors šis žmogus sužinos, kad yra toks dalykas kaip kojinės.“ – ironizavo dar vienas.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų