REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Įpusėjus darbo savaitei, astrologai pateikia horoskopą 12 zodiako ženklų:

Įpusėjus darbo savaitei, astrologai pateikia horoskopą 12 zodiako ženklų:

REKLAMA

Avinas

Pravartu spręsti problemas, susijusias su darbu, sutarčių pasirašymu ar pratęsimu. Sugebėsite sumaniai organizuoti, su bet kuo bendrauti. Tačiau tikėtinas šioks toks veidmainiavimas, apgaulingi žaidimai.

Tauras

Nelabai norėsite bendrauti, mokytis. Pagilės vaizduotė, intuicija. Galima nauda iš konfidencialios arba meninės, medicininės veiklos. Netiesiogiai pateikta informacija gali jums kažkuo pasitarnauti.

Dvyniai

Jausitės lyg praradę įprastinį aktyvumą. Galbūt buitinės problemos, o gal laikina vidinė disharmonija sutrukdys jums pademonstruoti išmonę ir komunikabilumą. Laikykitės darbo saugos ir eismo taisyklių.

Vėžys

Tikriausiai pajudės į priekį reikalai, susiję su nekilnojamuoju turtu, piniginėmis problemomis. Po produktyvaus darbo derėtų susitikti su rūpinčiu žmogumi ir šiltai pabendrauti.

REKLAMA
REKLAMA

Liūtas

Šiandien turėtų neblogai sektis darbai, susiję su žiniasklaida, leidyba, švietimu, raštvedyba, reklama, transportu. Suaktyvės kontaktai su giminaičiais ir pažįstamais. Daug laimėsite, jei mokėsite kitus išklausyti.

REKLAMA

Mergelė

Dalykinėje srityje harmonijos ir stabilumo šiandien nėra ko laukti. Turėsite pasistengti išlaviruoti iš keblios situacijos. Nuo šeiminių pareigų neišsisuksite, nebent dezertyruotumėte iš namų.

Svarstyklės

Rytas turėtų būti kūrybingas, smagus. Dirbsite produktyviai ir dar spėsite paflirtuoti. Deja, popiet teks labiau surimtėti, nes pastebėsite, kad darbai nesibaigia, o ir įtikti aplinkiniams darosi sunkiau.

Skorpionas

Būsite disciplinuoti ir tvarkingi. Įtemptas darbas gydys sielą ir kūną. Vis dėlto darbe gali kilti nedidelių nesklandumų, kuriuos nesunkiai pašalinsite. Tiktų rimčiau pasirūpinti sveikata, odos priežiūra, grožiu.

REKLAMA
REKLAMA

Šaulys

Šiandien būsite nusiteikę aiškintis nesusipratimus, tartis, derinti interesus. Rūpesčių gali sukelti priešingos lyties asmenys. Galbūt iš jų sulauksite priekaištų. Nepaisant perspėjimų, staiga nei iš šio, nei iš to galite leistis į rizikingą avantiūrą.

Ožiaragis

Rytas neblogas finansinių reikalų tvarkymui, o popiet jau gali būti daugiau nesklandumų, norint dėl ko nors susitarti. Labai seksis filosofuoti ir domėtis nuo kasdienybės nutolusiais dalykais.

Vandenis

Jums rūpės nuo kasdienybės nutolę dalykai. Informacija, kurią gausite internetu ar kitais būdais, gali suintriguoti. Galimi netikėti kontaktai su įžymiais žmonėmis, jaudinami įspūdžiai.

Žuvys

Turėsite daug darbo, tad labiausiai rūpinsitės jį laiku užbaigti. Kai kuriuose reikaluose aplinkybės klostysis taip, kad gali atsiverti jūsų akys - suvoksite, kas yra įmanoma, o kas tėra nerealios iliuzijos.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų