REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Michaelio Schumacherio tėvai prabilo pirmą kartą po tragiško slidinėjimo incidento, rašoma dailystar.co.uk.

Michaelio Schumacherio tėvai prabilo pirmą kartą po tragiško slidinėjimo incidento, rašoma dailystar.co.uk.

REKLAMA

Michaelis Schumacheris (50) buvo žymiausias pasaulio lenktynininkas, su „Ferrari“ komanda laimėjęs daugybę „Formulės-1“ čempionatų.

Tačiau baigęs sportininko karjerą, Schumacheris patyrė tragišką traumą slidinėdamas Meribelio kurorte 2013 metais.

Šis nelaimingas atsitikimas sąlygojo ligą, laikomą trauminiu smegenų sužeidimu – dėl to jam dabar visą parą reikalinga medikų komandos priežiūra.

Žinių apie jo būklę yra labai nedaug, nes šeima nori privatumo. Tikimasi, kad apie jo gyvenimą sukurtas filmas, pavadintas tiesiog „Schumacher“, leis iš arčiau pažvelgti į jo gyvenimą po incidento.

Manoma, kad filmui jo žmona Corinna (50) davė daugelį interviu. Filme taip pat pasirodys jo tėvas Rolfas (73), kuris po nelaimingo atsitikimo viešai dar nekalbėjo.

REKLAMA
REKLAMA

Filmo kūrėjai Michaelis Wechas ir Hannsas Bruno Kammertonsas sako, kad filme bus rodomi šeimai priklausantys, dar nematyti kadrai.

Schumacherio vadybininkė Sabina Kehm sako: „Įstabi Michaelio karjera nusipelno paminėjimo, 25 metams praėjus nuo pirmųjų septynių jo pasaulinių apdovanojimų.

REKLAMA

Labai džiaugiamės, kad filmas yra tokiose jautriose ir ambicingose rankose.“

Prodiusuojančios kompanijos „B14“ atstovas Benjaminas Seikelis sako: „Labai džiaugiamės, kad Michaelio Schumacherio šeima ir jo vadybininkai mumis pasitikėjo.

Be jų paramos filmas nebūtų išėjęs. Šiam filmui jau atėjo laikas. Žinoma, labai rimtai žinome į jo teikiamą atsakomybę.“

Pranešime gerbėjams sausio mėnesį Schumacherio šeima sakė: „Galite būti ramūs, kad juo rūpinasi geriausi profesionalai ir mes darome viską, kas tik žmogui įmanoma, stengdamiesi jam padėti.

REKLAMA
REKLAMA

Prašome suprasti, kad gerbiame Michaelio norus ir išlaikome privatumą tokioje jautrioje temoje, kaip sveikata, kaip ir visuomet buvo.

Tačiau labai jums visiems dėkojame už jūsų draugystę ir linkime jums sveikų ir laimingų 2019 metų.“ Nemanoma, kad Schumacheris, kuris nuo incidento viešumoje nepasirodė, pasirodys filme.

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų