REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Jau šį šeštadienį naujame ir ekspresyviame TV3 šou „galvOK“ susirungs vieni žinomiausių Lietuvos operos solistų – tenoras Merūnas Vitulskis ir Rafailas Karpis. 

Jau šį šeštadienį naujame ir ekspresyviame TV3 šou „galvOK“ susirungs vieni žinomiausių Lietuvos operos solistų – tenoras Merūnas Vitulskis ir Rafailas Karpis. 

REKLAMA

Anot Merūno, žaidimo klausimai jam buvo netikėti ir įdomūs, o žaidimas atskleidė jo stipriąsias ir silpnąsias puses.

Naujienų portalui tv3.lt Merūnas atskleidė turintis ne vieną talentą, vaikystėje vyras mėgdavo užsiimti rankdarbiais.

„Mes su vaikais dažniausiai žaidžiame lauke, mėgstame krepšinį, futbolą. Vaikai namuose kartais žaidžia lavinamuosius žaidimus su skaičiais ir raidėmis. 

Mano stiprioji pusė, kuria visą laiką domėjausi, yra rankdarbiai, sendaikčiai, antikvariatai, istorija. Taip pat labai žavėjausi gamta, kalvyste, tapyba. Mane domino skirtingos sritys, bet galiausiai tapau menininku“, – juokėsi operos solistas.

Merūnui labiausiai patikdavo užsiimti kalvyste ir medžio dirbiniais: „Daug ką žinau ir norėčiau išbandyti. Tiek mano močiutė, tiek visa šeima stengėsi mane daug ko išmokyti, įskiepyti daug naudingų dalykų. Daug drožinėdavau, gamindavau peilius, domėjausi ginklų istorija.

REKLAMA
REKLAMA

Šie pomėgiai iki šiol išliko širdyje, jeigu nedainuočiau, turėčiau dirbtuves, kuriose senatvėje krapštyčiausi. Žinoma, tu planuoji, o Dievas juokiasi. Mano pašaukimas yra muzika, bet širdyje turiu ir kitų krypčių.“

REKLAMA

Vyras juokėsi, kad jo talentus perėmė ir vaikai: „Galėčiau skelti save per pusę, mėgdavau vaikystėje krapštytis, dabar mano jaunėlis mėgsta tą daryti. Jam plastilinas yra geriausias žaislas. Vaikas puikiai lavina vaizduotę. O vyresnis sūnus yra linkęs muzikuoti.

Jis mėgsta atkartoti melodijas ir garsus. Vaikystėje važiuodamas į mokyklą mėgdavau atkartoti garsus, dabar matau, kad tai daro ir mano sūnus. Labai įdomu stebėti savo vaikus, matau juos, kaip savo atspindžius. Kartais su žmona diskutuojame ir juokiamės pamatę vaikų reakcijas, jos atspindi mus.“

REKLAMA
REKLAMA

Naujienų portalas tv3.lt primena, kad žaidimo „galvOK“, kuriame jau šį šeštadienį pasirodys ir Merūnas Vitulskis bei Rafailas Karpis, išskirtinumas – įdomūs, keisti, smagūs, juokingi klausimai, paremti mokslu, ir dar smagesni, visiškai netikėti atsakymai, kuriuos reikia išmąstyti, pasitelkus savo išmonę, fantaziją ir patirtį.

Kiekvienoje „galvOK“ laidoje dalyvauja po dvi komandas, kurios tarpusavyje varžosi ieškodamos atsakymų į žaidimo vedėjo užduotus klausimus. Kiekvieną komandą sudaro kapitonas, jo kviestinis svečias (aktorius, muzikantas ar kitas žinomas asmuo) ir palaikymo komanda, kuri gali padėti savo kapitonui laimėti dvikovą. Žaidimo azartą dar labiau kursto piniginis prizas – komandos už teisingus atsakymus gauna taškus, kurie konvertuojami į eurus, taigi, laimėjusi komanda gaus piniginį prizą.

„galvOK“:

- šeštadieniais 19.30 per TV3 televiziją ir portale tv3.lt

- darbo dienomis 9.00 val. per „Power Hit Radio“

- darbo dienomis 16.30 val. portale tv3.lt

„galvOK“ – geros emocijos garantuotos ir žaidžiantiems, ir stebintiems žaidimą!

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų