REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Per Velykas Lietuvos televizija kviečia linksmintis ir dainuoti kartu su garsiausiais Lietuvos atlikėjais ir ryškiausiomis Europos žvaigždėmis. Velykų sekmadieniui, pirmadieniui ir antradieniui LTV parengė net 8 specialius koncertus.

REKLAMA
REKLAMA

Žiūrovų laukia dviejų lietuviškos estrados grandų, neseniai atšventusių kūrybos ir asmeninius jubiliejus, koncertai. Vienas iš jų – Stasys Povilaitis, dažniau lyginamas ne su Lietuvos atlikėjais, o su legendiniu Franku Sinatra, vis dar toks pats žvalus, nusiteikęs kurti ir dainuoti. Stasio Povilaičio 60-mečio koncertas – balandžio 9 dieną 20.50 val. Maestro Povilaitį dainomis sveikins kolegos, mokiniai ir gerbėjai – Birutė Dambrauskaitė. Rūta Ščiogolevaitė, Rolandas Kazlas, Rosita Čivilytė ir kiti. Vedėjas Vytautas Kernagis, informuoja LTV.

REKLAMA

Kitas scenos galiūnas – beveik dešimtmečiu už Stasį Povilaitį jaunesnis, tačiau kartu su juo „Nerijoje“ dainavęs Edmundas Kučinskas. Skambiausios Kučinsko dainos tilpo koncerte, kurį LTV rodys Velykų popietę, balandžio 8 d. 16 val.

E. Kučinsko linksmybes pratęs jo kolegos „Velykinėse šlagerių varžytuvėse“ (18.35 val.). Scenos vyrai ir moterys ridens Velykų margučius. Kieno stipresni? Žiūrovai galės nuspręsti balsuodami. Moterų komandoje – Atlanta, Gintarė Karaliūnaitė, Viktorija, Edita Mildažytė, Irena Starošaitė, Birutė Dambrauskaitė. Vyrų garbę gins Žilvinas Žvagulis, Simonas Donskovas, Ovidijus Vyšniauskas, Vytautas Šiškauskas, Romas Dambrauskas.

REKLAMA
REKLAMA

Visų laikų ir viso pasaulio šlageriai skambės „Iššūkyje žvaigždėms“. Speciali Velykų laida – balandžio 8 d., sekmadienį 20.50 val.

Velykų antradieniui koncertą parengė dar vienas jubiliatas – Kęstutis Jablonskas, ne tik dainininkas, bet ir kompozitorius, parašęs apie pusantro šimto dainų. Į savo repertuarą jas įtraukė ir  Žilvinas Žvagulis, Irena Starošaitė, Gytis Paškevičius, Janina Miščiukaitė, Česlovas Gabalis. Kęstučio Jablonsko ir draugų koncertas – balandžio 10 d. 18.35 val.

Velykų pirmadienio pietų desertui – Europos žvaigždžių koncertas „Stars of Europe“, skirtas neseniai įvykusiai visos Europos šventei – Romos sutarties penkiasdešimtmečiui. Europą ir Lietuvą sveikins italai Zucchero ir Erosas Ramazzotis, britai „Simply Red“ ir Kim Wilde, vokiečiai „Scorpions“, ispanas Julio Iglesias, graikas Demis Roussos, airiai „The Corrs“ ir suomiai „Lordi“!

50-metė Europa per 50-metę Lietuvos televiziją – koncerte „Stars of Europe“ balandžio 10 dieną 15.35 val.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų