REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Nacionalinėje atrankoje į „Euroviziją“ prasideda tikroji kova už būvį. Du ateinančius šeštadienius dėl bilieto į finalą kovos 23 geriausi „raudonųjų“, „geltonųjų“ ir “žaliųjų“ atstovai.

REKLAMA
REKLAMA

12 atlikėjų rungsis vasario 17, 11 – vasario 24-ąją. Atlikėjų ištraukti burtai lėmė, kad vasario 17-osios pusfinalyje  „žaliesiems“ atstovaus „Alien Run Amuck“, „Slapjack“ ir  „Sweetness Theory“, „geltoniesiems“ – „Ashtrey”, Edita & Erika, Natas, „Stringaj” ir „U-Soul”, „raudoniesiems“ – Aistė Pilvelytė, „4 Fun“, „The Road Band“ ir „Onsa“.

REKLAMA

Kiti keturi „raudonieji“ – Rūta Ščiogolevaitė, „Saulės kliošas“, Dove & Gerda ir Augustė – pasirodys antrajame pusfinalyje vasario 24 dieną. Su jais į kovą stos ir du „žalieji“ – „Barbė-Q“ ir „Mini-Me“ – bei penki „geltonieji“ – Edita, Ingrida Paukštytė, „Mėsa“, Nerri ir Žydrė.

Nemažai „Eurovizijoje“ dalyvaujančių šalių jau išsirinko po atstovą, gegužę vyksiantį į Helsinkį. Tai Estija, Slovėnija, Lenkija, Olandija, Rumunija, Norvegija ir Danija. Pastarosios atstovas kol kas kelia didžiausią šurmulį, nes tai kabareto atlikėja moterimi persirengęs vyras, pasivadinęs „Drama Queen“. Internautai juokauja, ar tai nebus Danijos mėginimas pakartoti Izraelio atstovo transseksualo Dana International sėkmę „Eurovizijoje“ 1998-aisiais.

„Drama Queen“ ir kitų šalių atstovų vaizdo klipai – specialioje svetainėje www.eurovizija.lt

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų