REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Vasario 15 d., ketvirtadienį, Kauno klube „Exit“ sprogs electro house muzikos užtaisas. Renginių ciklą „Sobieski Uogos™“ pirmą kartą šiemet klube atvers Didžiosios Britanijos diskžokėjas ir prodiuseris Tomas Neville. Britui elektriniais „pjūklais“ pritars vilniečių trijulė „Nesakyk Mamai!”.

REKLAMA
REKLAMA

„Penktadienis – ne darbo diena, todėl pradėti ilgojo savaitgalio linksmybes kviečiame jau ketvirtadienio naktį. Juolab kad švęsti yra ką – į klubą sugrįžta populiariausia renginių serija. Ta proga klube debiutuos tiek Tomas Neville, tiek „Nesakyk Mamai!“ diskžokėjų komanda“, - sakė klubo „Exit“ atstovai.

REKLAMA

2006-aisiais „Sobieski Uogos™“ tapo didžiausio „Exit“ lankytojų dėmesio sulaukusia renginių serija. Pernai ryškiausių pasaulio šokių muzikos žvaigždžių pasirodymams skirti renginiai pristatė tokius atlikėjus kaip Arminas Van Buurenas, Ferry Corstenas, Hernanas Cattaneo, Dave Seamanas ir Anthony Pappa.

Šiemet pirmaisiais renginių ciklo svečiais taps skandalingoji diskžokėjų trijulė „Nesakyk Mamai!“. Vilniečiai, interneto svetainės "Ore.lt" rinkimuose pelnę 2006-ųjų „Metų DJ“ vardą, klubo scenoje pristatys savo pirmąjį singlą „No Front Teeth“.

REKLAMA
REKLAMA

„Kartą pamatę lauko reklamą „Ir Kaune galima groti“, „Nesakyk Mamai!“ nariai iškart pamilo tikrąją Lietuvos sostinę. Kalbama, kad būtent Kaune nekaltybę prarado vienas komandos narių, nors jis pats tvirtina, kad tai atsitiko Ibizoje“, - skelbiama klubui „Exit“ atsiųstame vilniečių raštelyje.

Jame taip pat tvirtinama, kad „Nesakyk Mamai!“ džiaugiasi galimybe leisti iš kolonėlių elektrinius pjūklus. Valentino dienos proga skandalingoji trijulė - Manfredas, Kym Wild ir Miss America - pažadėjo negroti nė vienos Celine Dion dainos.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Patarimų, kaip nesipykti su mama, vilniečiai negailės ir pagrindiniam renginio svečiui Tomui Neville. Britas šokių muzikos pasaulyje išgarsėjo 2004 metais išleidęs kūrinį „Just Fuck“. Atlikėjas pasakoja, kad didžiausiu išbandymu jam tapo prisipažinti apie šį kūrinį savo mamai. „Jaunystėje, kai pradėjau rašyti muziką, prižadėjau motinai, kad mano kūryboje neatsiras vietos keiksmažodžiams“, - pasakoja „Exit“ svečias.

Tomas Neville laikomas vienu iš perspektyviausių pasaulinės electro house scenos atstovų. Tarp šio prodiuserio kūrybos gerbėjų – garsiausi šokių muzikos vardai Pete Tongas, Mylo, Tiga, M.A.N.D.Y ir Laurentas Garnieras.

REKLAMA

Įrašų kompaniją „Love Minus Zero“ valdantis britas garsus ne tik originaliais kūriniais, bet ir remiksais kitiems atlikėjams. Didžiausios sėkmės sulaukė Tomo Neville versijos R&B muzikos žvaigždės Kelis kūriniui „Milkshake“ ir Mylo „Destroy Rock&Roll“.

Bilietai į renginio „Sobieski Uogos™: Tom Neville“ su „Atari" SMS ar klubo mėnesio skrajute kainuos 30 litų, kitiems 50 litų.

Renginio atlikėjai internete:
www.myspace.com/tomneville
www.myspace.com/nesakykmamai

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų