REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
DJ Sultan (Kanada).  Taip šiais metais atšvęsti jausmingiausios dienos naktys siūlo šokių muzikos fiestos “Love Day” rengėjai „Pure Culture“.
Iki paryčių linksmintis ekstravagantiškuose siautulingos muzikos maratonuose kvies ir  vilniečių prodiuseriai bei didžėjai „Happyendless“. Čia jie pristatys šiomis dienomis išleistą savo kompaktinę plokštelę „Love“. Šį gaivios muzikos kompaktą Meilės dienos karnavaluose bus galima gauti iš pačių didžėjų rankų. Albumas buvo ruoštas pusmetį, miksą įrašė Andrius Alien ir Benua. Tai pirmasis diskas, išleistas “Pure Culture Records” leidybos studijoje Vilniuje. Keli šio albumo kūriniai skambės ir “Love Day” fiestose Klaipėdoje bei Vilniuje.
„Pure“ vakarėlių gerbėjai turbūt dar nuo praėjusio rugsėjo Pure Future Black vakarėlio dreba užplūdus prisiminimams apie juos tąsyk sužavėjusį amerikietiškojo progressive house proveržį. Sultan, atidėjęs visus darbus, grįžta vėl.
Savo, kaip didžėjaus, karjeros pradžioje ir vos baigęs universitetą, 2001 metais, Sultan atidarė nuosavą įrašų studiją, kad galėtų atsiskleisti kaip prodiuseris. Jau pats pirmasis jo darbas „Primal Instinct“ tais pačiais metais buvo išleistas „Chug Records“ leidybos kompanijoje. Šis jo darbas sulaukęs gausybės pagyrų, atvėrė Sultan duris tolesnei prodiuserio karjerai. Netrukus jis tapo gerbiamu ir pripažintu prodiuseriu, o jo darbai puikuojasi tokiuose leibluose, kaip Deep Dishų „Yoshitoshi“ ar Johno Digweedo „Bedrock Breaks“. Dabar po Sultan vardu puikuojasi per 40 įvairių kūrinių, sukurtų ne tik dirbant atskirai, bet ir kartu su Ned Shephard, Tommyboy, Tone Deph. 2003 metais net 4 Sultan darbai buvo įtraukti į Deep Dishų „Global Underground“ kompiliaciją „Toronto“, o 2004 metais Sultan su savo plokštelėmis apkeliavo visą pasaulį. Šiais metais Sultan iškilo dar aukščiau, kai per WMC (Miami Winter Music Conference) grojo „Space“, išleido keletą itin kokybiškų ir pripažintų remiksų, ir kai jo kūriniai vėl buvo įtraukti į aukščiausio lygio kompiliacijas kaip didelio atgarsio sulaukęs Nr. 1 pasaulio didžėjaus Tiesto albumas „Search for Sunrise 4“.
 „Sultan - vienas idomiausių muzikos prodiuserių, labai tvirtai jaučiantis muzikinio kūrinio formą bei nepaliekantis klausytojo abejingo jo kūrybai. Jo gimtos šaknys yra iš Kuveito ir tai labai jaučiasi ilgomis, hipnotizuojančiomis ir giliomis ritmo linijomis, bei plaukiančiomis melodijomis“, - taip apie atvyksiantį svečią kalbėjo jo pasirodymą „šildysiančio“ dueto „Happyendless“ narys Andrius Alienas.
Penkerius metus kartu grojantys „Happyendless“ didžėjai Andrius Alienas ir Benua nuo pat veiklos pradžios pradėjo skleisti savo aistringą eklektiško „house“ skambesį populiariausiuose Lietuvos klubuose ir už jos ribų. Abu didžėjai periodiškai įrašinėja remiksus, plečia kūrybiškumą. Keli jų remiksai, taip pat jų sukurto projekto „Meškiukai“ kūriniai buvo dažnai transliuojami radijo stočių bangomis. Savo pasirodymuose „Happyendless“  prie pulto stoja naudodami efektų blokus. Jiems yra tekę vienoje scenoje groti su garsiausiais planetos didžėjais Tiesto, Nick Warren, Da Hool, Kosheen, Gus Gus, Circulation, Tilt, Mathew Deekay ir kt.
Kartu su geriausiais draugais meile šiltai dalinsis ir Dj Mindaugėlis. Jis šiuo metu baigia įrašinėti vieną svarbiausių 2007-ųjų darbų, - daugiau kaip dvejus metus lauktą „Pure Future“ kompaktinę plokštelę. Tai bus tikra bomba šokių muzikos pasaulyje! Mindaugėlis atliks tik pusę šio mikso.
Peržvelgus kūrinių sąrašą buvo neįprasta stebėti jų oficialaus išleidimo datas – 2012, 2008, 2007, 2006 metai... Kaip žinia, Mindaugėlis – vienintelis šalyje didžėjus, turintis kelią iki įrašų studijų duomenų bazių. Kasdien jis perklauso iki 100 naujausių kūrinių. Jo galvoje sukasi patys naujausi ritmai. Pripažintas didžėjus kaskart turi unikalią galimybę išbandyti pačią naujausią šokių muziką klube “Global”. Todėl nestebina tai, jog klaipėdiečiai vertinami labiausiai išprususiais ir progresyviausiais  lietuviškoje “house” kultūroje.
Vasario 15-osios vakarą į „Galaxy“ klubą atvykusius svečius pasitiks daugiau kaip tūkstančiu rožių žiedų papuošta salė. Scena kaip jau įprasta stovės šokių aikštelės viduryje.
Originaliai bus pateikta speciali šilko dekoracija, kurią kuria užuolaidų dizaineriai, kolonos dekoruotos diodinėmis platformomis. Šilko širmos turėtų aprėpti visą didžėjų erdvę. Tai klubui suteiks jaukumo ir neįprastų spalvų. Kabančios gėlės sukels teigiamas emocijas.
Bilietus į dviejų dienų vakarėlius “Love day” platina bilietai.lt ir klubų “Global” bei “Forum Palace” kasos. Daugiau informacijos apie “Love day”  galite rasti www.loveday.lt arba www.pureculture.eu.
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų