REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

64 407 – būtent tiek kartų nuo gruodžio 1-osios „Pravdos“ skaitytojai pakėlė rankas už savo mėgiamiausius naujokus visose gyvenimo srityse. Pernai tokių buvo 53 tūkst. „Pravda Naujokų apdovanojimų 2007“ balsadėžės užsivėrė, beliko laukti ceremonijos jau šį penktadienį, sausio 18-ą.

REKLAMA
REKLAMA

Metas įdomiajai statistikai. Nors galima buvo balsuoti ir ne už visas iš 17 išvardintų nominacijų, daugelis užsukusių į „Pravda Naujokų apdovanojimų 2007“ tinklapį nepatingėjo pamankštinti smegenų. Tiek už teatrą, tiek už daiktus, tiek už muziką, tiek už personas atiduotų balsų skaičius skiriasi minimaliai. Taigi, skirtingai nei tikėtasi, išvengta „legalaus“ elektroninio sukčiavimo atvejų! Nuo nelegalių apsisaugota iš anksto – balsuoti iš vieno IP buvo leidžiama tik kartą, tikinama pranešime spaudai.

REKLAMA

Populiariausiomis nominacijomis, kaip ir kasmet, tapo „Geriausias naujokas Lietuvos muzikoje“ bei „Geriausia lietuviško naujoko daina“. Primename – jose savo laiku pirmąkart Lietuvos muzikos padangėje nušvito Jurgos bei Alinos Orlovos žvaigždės. Belieka nekantriai laukti, kam gi dar „Pravdos Naujokų apdovanojimai“ taps tramplinu į klykiančių fanų stadioną?

Arši kova tuo tarpu vyko ir kitose nominacijose. Iki pat balsavimo sustabdymo balsas į balsą ėjo lyderiai nominacijose „Geriausia nauja pora“, „Geriausias naujas tinklapis“ ir net „Geriausias sugrįžimas iš naujo“. Čia, matyt, prisidėjo ir patys naujokai, aktyviai masinę savo gerbėjus. Dvigubai įdomu laukti rezultatų! Beje, vienas jų netikėtas bus visiems. Mat už 18-ąją, „Naujokų tėvo“ nominaciją, „Pravda“ balsuoti nesiūlė. Labiausiai nusipelnęs naujų dalykų dirvoje buvo stebimas visus metus…

REKLAMA
REKLAMA

Septyniolika naujokų ir vienas jų tėvas paaiškės jau penktadienį, sausio 18-ą, Šiuolaikinio meno centre. Jis taps tikra deimantų kasykla, tiksliau, šachta. Nereikia bijoti išsitepti suodžiais. Tai neberūpės klausantis lietuviškų naujokų – „Sweetness Theory“, „Flamingo“ ir „Suicide Djs“ bei garbingų svečių iš Belgijos bei JAV – „Plastic Operator“. Kaip sakė jau ketvirtadienį Vilniuje vaikščiosiantys „Plastic Operator“, žmonėms turėtų patikti energingesnis gyvas grupės pasirodymas. Jie laukia šokių porom ir po vieną koncerto metu.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Tuoj po jo teks  lėkti į „Gravity“ – ten rengiamas oficialus „Pravda Naujokų apdovanojimų“ afterparty. Pirmą kartą karjeroje visiškai gyvai net pusę artėjančio savo albumo sugros „Happyendless“, jiems talkins DJ Saulty bei V1D1S. Vieša paslaptis – į „Gravity“ nemokamai patekti bus galima nugriebus vieną iš gausiai ŠMC dalijamų kvietimų.

Taigi penktadienį naujo bus daug. Nuo aštuntos vakaro – „Pravda Naujokų apdovanojimuose 2007“, nuo vidurnakčio – „Gravity“. Bilietai į apdovanojimų ceremoniją – jau TIKETA kasose.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų