REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Artėjantį savaitgalį Vilniaus ir Kauno klubai šoks lengvai ir nuotaikingai house muzikai skirtose „Glam Gallery“ naktyse. Po ilgų atostogų sugrįžtančią renginių seriją aplankys auksiniu D. Britanijos house muzikos duetu vadinami „The Shapeshifters“.

REKLAMA
REKLAMA

Sausio 18 d., penktadienį, naujausiais savo kūrybos perlais atlikėjai spindės Vilniaus klube „Pacha“, šeštadienį – Kauno „Exit“, sakoma pranešime spaudai.

Miksuoja savo įspūdžių kokteilius

REKLAMA

Beveik prieš metus Vilniuje ir Kaune viešėję „The Shapeshifters“ šįkart klubuose skelbs naują pradžią. Jų rankose – gyvenimo džiaugsmą spinduliuojantis ir kritikų liaupsinamas naujausias singlas „New Day“. Jis pranašauja jau netrukus parduotuvių lentynose pasirodysiantį antrąjį dueto albumą „Do Not Disturb“, kuriam iš anksto prognozuojama sėkmė.

„Įkvėpimo semiamės iš savo kasdienio gyvenimo ir patirčių – iš mus supančių žmonių ir įvykių. Studijoje supilame savo skirtingus įspūdžius į vieną taurę ir gaminame bendrą muzikinį kokteilį. Taip gimsta visi mūsų kūriniai, ne išimtis čia ir naujausias singlas „New Day“, - sako dažni Europos ir JAV muzikos topų viršūnių svečiai.

REKLAMA
REKLAMA

Rankas į viršų keliantį kūrinį „New Day“ įdainavo Jenna G, prisišliejusi prie dueto 2006-ųjų pabaigoje. Dėl savo sodraus balso ši atlikėja dažnai lyginama su disko eros diva Donna Summer.

Lietuvoje prisimins karjeros pradžią

Duetas mėgaujasi savo kelionėmis į Pietų Amerikos ir Rytų Europos šalis. „Čia klubinė kultūra yra dar jauna, žvali ir kupina energijos. Apima toks jausmas lyg atsukus laikrodžio rodykles penkiolika metų atgal. Nejučia prisimeni tas dienas D. Britanijos klubuose, kai mes tik pradėjome savo karjerą šokių muzikos scenoje“, - sako „The Shapeshifters“.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Atlikėjai „Pacha“ ir „Exit“ lankytojus vaišins ne tik savo naujausiais kūriniais ir būsimo albumo nuotaikomis. Klubų scenose „The Shapeshifters“ svaigins visais hitais, su kuriais jau penktus metus „daužo“ topus ir žengia raudonais apdovanojimų ceremonijų kilimais. Tarp dueto trofėjų – D. Britanijos muzikinių apdovanojimų „Brit Awards“, „House Music Awards“ ir Ibizos „DJ Awards“ prizai.

Skrydį į šokių muzikos žvaigždes „The Shapeshifters“ pradėjo 2003 metais, dienos šviesą išvydus kūriniui „Lola‘s Theme“. Jis netruko užimti 1 vietą D. Britanijoje bei patekti į kitų Europos šalių topus. Amerikoje šiam kūriniui teko aukščiausia pozicija popmuzikos biblija vadinamo žurnalo „Billboard“ renkamuose kūrinių dešimtukuose. Pirmąją „Billboard“ poziciją jau yra pasiekę keturi „The Shapeshifters“ kūriniai ir remiksai.

Vilniaus „Pacha“ ir Kauno „Exit“ klubuose žvaigždėms pritars Andrius Rio. Mažojoje „Pacha“ salėje klubo svečius hiphopo ritmais pasitiks Mamania. Antrojoje „Exit“ salėje klubus vers judinti Black B.

„The Shapeshifters“ klipas „New Day“;

„The Shapeshifters“ internete.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų