REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Švęsdami artėjančias vieno mažiausiai žinomų Lietuvos kunigaikščių Reivimanto 700-asias gimimo metines, „Nesakyk Mamai!“ organizatoriai šį šeštadienį kviečia į vakarėlį atsinešti šarvus ir šalmus, nes šventė tikrai bus aštri.

REKLAMA
REKLAMA

Reivimantas valdė Lietuvos Didžiąją Kunigaikštystę vos dvi dienas, todėl daugelis istorijos šaltinių net neužfiksavę jo trumpo pasirodymo soste. Iškart po Gedimino mirties, savaitgaliui stojęs prie valstybės vairo, Reivimantas sugebėjo iššvaistyti trečdalį metinio šalies biudžeto ir pelnyti didžiulę užsienio valstybių valdovų pagarbą savo nepamirštama puota Gedimino pilyje, sakoma pranešime spaudai.

REKLAMA

Legendos kalba, kad būtent jos metu į Lietuvą atkeliavo energiniai gėrimai ir pirmą kartą pavartota sąvoka „liaudies šokių muzika“. Reivimantas mistiškai dingęs iškart po vakarėlio, buvo nušalintas nuo sosto ir vėliau rastas po Barboros Radvilaitės sesers Agotos lova, sušalęs. Praėjus beveik septyniems šimtams metų jo vardu buvo pavadintas muzikinis stilius „rave“, o šeštadienį „Gravity“ rengiamas pirmasis tikras jo nuopelnų minėjimas.

REKLAMA
REKLAMA

„Išskirtinė asmenybė buvo, gaila, kad mokykloje apie jį nemokė nieko“, žurnalistams atviravo „Metal On Metal“ narys Manfredas. Bet netrukus jo kalba pasisuka apie pačius „Metal On Metal“. Diskžokėjas papasakoja apie tai, kad ką tik baigė filmuoti pirmąjį vaizdo klipą dainai „No Front Teeth“. Klipas jau po poros savaičių startuos MTV eteryje, o radijo stotyje „Zip FM“ galime išgirsti dainos naująją, mažiau metalinę versiją.

Radijo žinios tuo nesibaigia - „Metal On Metal“ visai neseniai debiutavo stoties „Zip FM“ šokinių laidų platformoje „Zip Clubbing“, kurioje turi savo vardu pavadintą vakaro šou. Kiekvieną ketvirtadienį nuo 23 iki 1 valandos „Metal On Metal“ gros savo mėgstamiausius reivus, šokių klasiką, kalbins šokančius klube ir transliuos valandinius savo ir draugų miksus.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Paskutinė naujiena, kurią svarbu atsinešti į kalavijų vakarėlį šį šeštadienį yra naujas „Metal On Metal“ remiksas kylančiai indie grupei „Blood Red Shoes“. Daina vadinasi „I Wish I Was Someone Better“ ir, pasak Kym Wild ir Miss America, „vaikai labai patenkinti, o mums tai vienas stipriausių remiksų, kuriuos esame darę“.

Kūrinį galima išgirsti grupės svetainėje www.metalonmetal.net. Abu vaikinai prisiekė, kad remiksas nuskambės vakarėlyje, bet susiginčijo, kam teks garbė jį pagroti. Po lengvų muštynių grupė nusprendė, kad jį gros tris kartus iš eilės, visi po vieną kartą, atsiklaupę.

„Nesakyk Mamai!“ sugrįžimas kartu su kalavijais, Kym Wild, Manfredu ir Miss America startuoja 22h, šį šeštadienį (10.27), „Gravity“.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų