REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
64
Vestuvės (nuotr. 123rf.com)

Netrukus prasidės vestuvių antplūdis, jų planavimas, kada jauniesiems svarbios kiekvienos detalės, galinčios lemti, atrodo, net santuokos sėkmę. Vestuvių data, aprangos spalva, ceremonija ir kiti šventės akcentai, pasak būrėjos Kristinos Tiškuvienės, daro įtaką tolimesniam poros gyvenimui.

64

Netrukus prasidės vestuvių antplūdis, jų planavimas, kada jauniesiems svarbios kiekvienos detalės, galinčios lemti, atrodo, net santuokos sėkmę. Vestuvių data, aprangos spalva, ceremonija ir kiti šventės akcentai, pasak būrėjos Kristinos Tiškuvienės, daro įtaką tolimesniam poros gyvenimui.

REKLAMA

„Tam tikri mėnesiai ir dienos vestuvėms yra laimingesni, nei kiti. Nesėkmingas mėnuo – gegužė, kadangi šis asocijuojasi su apeigomis bei ceremonijomis, skirtomis pagerbti mirusius. Be to, yra prietaras, perspėjantis, kad poros neturėtų tuoktis per savo gimimo dienas“, – teigia būrėja.

Kristina Tiškuvienė vardina, kad jeigu vestuvės vyksta sausio mėnesį, vyras bus mylintis, geras ir nuoširdus. Jei vasarį, kada poruojasi paukščiai, sutuoktiniai nugyvens laimingą gyvenimą. Vestuvės kovo mėnesį santuokoje leis pažinti tiek liūdesį, tiek džiaugsmą, o balandis garantuos ypač laimingus santykius.

„Keliantys vestuves birželį daug keliaus, o liepos mėnuo privers daug dirbti dėl kasdieninės duonos. Jei vestuvės bus rugpjūtį – gyvenime laukia daug pokyčių. Rugsėjį sudaryta santuoka bus švytinti, lauks turiningas gyvenimas, o spalį susituokusių meilė bus stipri, tačiau šeimoje stigs pinigų“, – tikina būrėja.

REKLAMA
REKLAMA

Lapkričio mėnesio vestuvės gali pranašauti niūrias nuotaikas, tačiau po jų lauks ir džiugesys, o gruodis, kada kris sniegas – užtikrins amžiną meilę.

REKLAMA

Vestuvės šeštadienį – bloga mintis

Būrėja pasakoja, kad vertėtų pasikliauti ir prietarais dėl savaitės dienų, nes šios taip pat gali lemti santuokos ateitį. Anot pašnekovės, dažniausiai žmonės tuokiasi penktadienį ir šeštadienį, tačiau kitos savaitės dienos gali būti kur kas tinkamesnės.

Pirmadienis – turtas, antradienis – sveikata, trečiadienis – sėkmingiausia savaitės diena vestuvėms, tačiau ketvirtadienis turi kryžių ir kapų reikšmę, penktadienis – praradimo, o šeštadienis taip pat gali neatnešti jokios sėkmės.

„Vis dėlto, kad ir kokią savaitės dieną pasirinktumėte vestuvėms, visiškai nesėkminga poroms tuoktis sutemus, kadangi tai gali prišaukti bėdas santuokoje, vaikų ankstyvas mirtis ir trumpą poros gyvenimą.

REKLAMA
REKLAMA

Be to, kai pasirenkate vestuvių datą, jos jokiu būdu negalima keisti, nes tai irgi nesėkmių ženklas“, – perspėja būrėja.

Aprangos spalvos

Šiandien dažnai norima originalių vestuvių, pavyzdžiui, vietoj įprastos baltos jaunosios suknelės puoštis neįprastomis spalvomis. Visgi, pašnekovė akcentuoja, kad jei jaunoji tuoksis apsirengusi baltai – pasirinkimas bus teisingas.

„Juoda spalva per vestuves vėliau gali skatinti žmogų sugrįžti į praeitį, atvirkščiai nei pilka – skatins žengti į priekį. Žaliai – reiškia pora gėdysis aplinkinių, mėlyna suteiks santuokai atvirumo, o perlo spalvos drabužiai reikš, kad gyvensite nuolatiniame chaose. Apsirengus geltonai – gėdysitės savo poros, rudai – gyvensite mieste, o rožinė spalva atstums gyvenimo sėkmę“, – aiškina Kristina Tiškuvienė.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Vestuvių dieną pastebint tam tikrus ženklus, taip pat galima nuspėti apie jaunųjų lauksiantį gyvenimą. Pavyzdžiui, jei per vestuves lyja – jaunieji taps turtingi, o šviečianti saulė gali pranešti apie laukiantį laimingą santuokinį gyvenimą.

„Kad viskas gerai klostytųsi, nuotaka per vestuvių ceremoniją į bažnyčią turi įžengti dešine koja, o jei pakeliui į bažnyčią pamatote iš kamino rūkstančius dūmus – tai sėkmės ženklas.

Vis dėlto, yra ženklų, perspėjančių ir apie nelaimes. Vienas iš jų – jei jaunikis per ceremoniją netyčia iš rankų išmeta žiedą, reiškia santuoka pasmerkta. Taip pat ir audra per vestuves, ši gali žadėti nelaimingą gyvenimą. Be to, organizuojant dvigubas vestuves, vienos iš santuokų lauks nesėkmės“, – nurodo būrėja.

REKLAMA

Diena po vestuvių vadinama nuotakos diena, o sekanti – jaunikio. Oro sąlygos tomis dienomis parodys, kokius santuokinius gyvenimus kiekvienas iš jų gyvens, o trečioji diena išpranašaus, kaip porai klostysis gyventi kartu.

Amžius – svarbus

Kristina Tiškuvienė pasakoja, jei tarp sutuoktinių yra 5 metų skirtumas – prakeikimas porą lydės visą gyvenimą, šie tarpusavyje nuolatos pyksis, tačiau neišsiskirs. Jei amžiaus skirtumas yra 6 metai, vyras ir žmona taps vienas kitam lyg nepažįstami ir atitolę.

„Jokie burtai ar talismanai nepadės išlaikyti tvirtos ir laimingos santuokos. Santykius kuriame mes patys ir čia svarbiausias tampa kiekvieno elgesys, nuostatos, pagarba vienas kitam.

REKLAMA

Vis dėlto, yra keli simboliai, kurie gali palengvinti santykių kūrimą. Pavyzdžiui, miegamajame pastatytos dvi ančių arba gulbių statulėlės gali padėti susikurti ilgaamžišką santuoką“, – pataria būrėja.

Pašnekovė akcentuoja, kad žmona jokiu būdu negali leisti kitai moteriai naudotis savo kosmetika bei keisti patalynės, nes kitu atveju gresia vyro nuviliojimas.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų