REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
25
Renginio akimirka (nuotr. Rūtos Andre)

Ketvirtadienio vakarą interjero detalių ir dovanų salonas „C&D Style“, esantis sostinės senamiestyje, atšventė septynioliktąjį gimtadienį prancūziškuoju stiliumi. Šventinį renginį vedė žinomas iliuzionistas Mantas Wizard, ką tik grįžęs iš kelionės po Prancūziją.

25

Ketvirtadienio vakarą interjero detalių ir dovanų salonas „C&D Style“, esantis sostinės senamiestyje, atšventė septynioliktąjį gimtadienį prancūziškuoju stiliumi. Šventinį renginį vedė žinomas iliuzionistas Mantas Wizard, ką tik grįžęs iš kelionės po Prancūziją.

REKLAMA

Į renginį susipažinti su dovanų idėjomis artėjančiai Motinos dienai atvyko aktorė bei psichologė Lina Bražinskaitė-Tupikovskienė su mama ir dukrele, verslininkės Nora Lapinskienė ir Ilona Klimaitienė, balerina Anna Baranova, advokatė Vilija Gražulytė, bankininkė Laura Prušinskaitė ir kt.

„Manau, Motinos dieną reikia švęsti kasdien: paskambinti savo mamai, kuo dažniau susitikti su ja ar bent prisiminti. Labai myliu ir gerbiu savo mamą, mes puikiai sutariame. Ji vis dar yra puiki mano patarėja ir geranoriškumo pavyzdys, - sako renginių vedėjas ir iliuzijos meistras M. Wizard. – Na, o šia ypatinga proga stengiuosi sugalvoti kažką įdomaus. Tarkim, padovanoti asmeninę fotosesiją ar malonių, kvapnių, skanių dovanų. Bet ne tai svarbiausia, net ir paprasta dovana, teikiama iš širdies tampa išskirtine. Nors aš tikiu, kad nuoširdus kasdienis dėmesys yra geriausia dovana kiekvienai mamai“.

REKLAMA
REKLAMA

Skambant akordeonisto Romo Morkūno atliekamai muzikai renginio svečiai galėjo susipažinti su šių metų pavasario-vasaros sezono interjero tendencijomis, pasimėgauti rankų masažu ir pasivaišinti prancūzų konditerijos namų „La Marquise“ skanėstais. Šių namų įkūrėjas, talentingas konditeris iš Prancūzijos Matthieu Mifsud, iškepė įspūdingą šventinį tortą.

REKLAMA

„Prancūzišku stiliumi dvelkiantys namai alsuoja ne tik individualumu, bet ir nesuvaržyta laisve. Jei nevaržote savo asmenybės, tai atsispindės ir jūsų namų interjere. Kad ir kaip ten bebūtų, namai ten, kur širdis. O širdis ten, kur gera ir jauku“, - įsitikinusi „C&D Style“ projektų vadovė Laura Matulionienė.

Vakaro svečiams buvo pristatytos įvairios dovanų idėjos artėjančios Motinos dienos proga bei prancūzų prekės ženklo „Mathilde M.“ nauja, išskirtinė namų kvapų kolekcija „Iconic“. Tai trijų aromatų linija, svyruojanti tarp klasikos ir modernumo, elegantiška bei rafinuota, įkvėpta didingojo Prancūzijos valdovo Liudviko XIV-ojo, dar kitaip vadinamo, kaip karalius Saulė.

M. Wizard neslepia, kad Prancūzija pirmiausiai jį žavi savo kvapų istorija ir įvairove. „Kadangi kolekcionuoju kvepalus, tad žinau, kad prancūzai bei italai nepralenkiami šioje srityje. Žinoma, Prancūzija gali užburti ir savo kraštovaizdžiu, maistu, interjeru, tačiau asmeniškai mane ji labiausiai užbūrė magiškais kvapais. Grasas netgi laikomas pasaulio kvepalų sostine - ten kuriami šedevrai nuo nišinių kvepalų iki ypatingų kvapų namams. Puiku tai, kad ir Lietuvoje galima įsigyti kvapų, tarkim dvelkiančių Versalio rūmais: namai ims ir pakvips jų dvasia. Tai ne tik kvapas - tai meno kūrinys ir net kultūros atspindys“, - įsitikinęs žinomas vyras.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų