REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
25
Paviešintas juodasis „Eurovizijos“ sąrašas: tūkstančiai žmonių negali patikėti

Visa Europa nekantriai laukia didžiosios „Eurovizijos“, kuri sceną sudrebins jau gegužės 8 dieną. Daugelis kuo puikiausiai žino, kokių keistenybių ten gali tikėtis.

25

Visa Europa nekantriai laukia didžiosios „Eurovizijos“, kuri sceną sudrebins jau gegužės 8 dieną. Daugelis kuo puikiausiai žino, kokių keistenybių ten gali tikėtis.

REKLAMA

Iki kasmetinio „Eurovizijos" dainų konkurso liko vos kelios savaitės, tad aistros ir konkurencija auga vis didesniu tempu. Jau gegužės 8-ąją paaiškės pirmieji 10 dalyvių, patekusių į konkurso finalą.

Tiesa, net ir bet kokius skeptikus šis konkursas vis dar sugeba nustebinti. Oficialiame „Eurovizijos“ puslapyje galima rasti išties keistų dalykėlių, kurie stebina ne vieną.

Paviešintas sąrašas dalykų, kuriuos „Eurovizijos“ svečiams draudžiama turėti su savimi.

Kai kurių daiktų draudimą nesunku suprasti. Tai narkotikai, peiliai, ginklai. Tačiau be šių objektų dar galima rasti ir tikrų keistenybių: golfo kamuoliukus, antkaklius ir puodelius. Svečiams taip pat negalima su savimi turėti lipnios juostos, taip pat sąraše – pirkinių vežimėlis ir kopėčios.

Socialiniuose tinkluose komentatoriai tiesiog šėlsta: negali patikėti tuo, ką mato paviešintame draudžiamų sąraše.

Atskleidė numylėtinius

Ievos Zasimauskaitės numylėtiniai – Ispanijos atstovai Amaia y Alfred su daina „Tu Canción“. Pasak atlikėjos, šis kūrinys visiškai atitinka jos stilių, o kaskart jo klausant nugara nubėga šiurpuliukai. „Judviejų santykis – kažkas ypatingo. Amaia y Alfred transliuoja meilę, o tai man labai priimtina ir natūralu“, - sako Ieva, pridurdama, kad duetas savo žavumu papirko ne tik jos, bet ir visos Ispanijos širdis.

REKLAMA
REKLAMA

Austrijos daina „Nobody But You“, kurią atlieka Cesár Sampson, antrieji Ievos favoritai. Pasirodo, kiekvieną savo eurovizinį rytą Ieva pradeda būtent su šia daina. „Kelionių metų susipažinau ir su pačiu atlikėju, jis man paliko labai didelį įspūdį. Cesár taip pat vegetaras jau gal 15 metų!“,- susižavėjimo neslėpė Ieva.

REKLAMA

Tretieji sąraše – Prancūzijos duetas Madame Monsieur su daina „Mercy“. „Labiausiai įsimena pagrindinė dainos mintis. Ji labai prasminga ir neša svarbią žinią visuomenei“,– įsitikinusi Ieva. Prancūzijos atstovų kūrinyje „Mercy“ netiesiogiai perteikiama pastaruoju metu itin aktuali pabėgėlių krizės tema.

Čekų atlikėjas Mikolas Josef ir jo daina „Lie to Me“ - ketvirtojoje Ievos TOP 5 vietoje. „Tai, ką jis daro scenoje, kaip elgiasi, kokia jo daina... Viskas rodo, kad jis - tikra žvaigždė“,- simpatijų atlikėjui neslėpė Ieva kartu pranašaudama, kad Mikolas Josef ir jo daina neabejotinai gali atsidurti ne tik Eurovizijos, bet ir radijo grojaraščių topuose.

Paskutinieji, bet tikrai ne prasčiausi, Ievos favoritai – Airijos atstovo Ryan O’Shaughessy kūrinys „Together“. „Tai lyriška, mano stiliui artima, gal net panaši į manąją dainą“,- pasakojo atlikėja ir džiaugėsi, kad pabendravus su Airijos atstovais užsimezgė draugiškas ryšys. Trumpam į Lietuvą grįžusi Ieva Zasimauskatė jau rytoj kels sparnus į Amsterdamą, kur toliau intensyviai ruošis Eurovizijos pusfinaliui ir savo pasirodymui jame.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų